Σοκ στον Ασπρόπυργο: Παράτησαν βρέφος στον δρόμο και κλείδωσαν 3 παιδιά σε πορτ μπαγκάζ

Σοκ στον Ασπρόπυργο: Παράτησαν βρέφος στον δρόμο και κλείδωσαν 3 παιδιά σε πορτ μπαγκάζ

Ένα άνευ προηγουμένου περιστατικό κακοποίησης παιδιών που προκαλεί σοκ και ανατριχίλα ήρθε στη δημοσιότητα.

Σύμφωνα με το MEGA, πριν από λίγες ημέρες, περαστικοί εντόπισαν ένα τραυματισμένο βρέφος στη μέση του δρόμου στον Ασπρόπυργο, αλλά και τέσσερα ακόμη παιδιά κλειδωμένα στο πορτ μπαγκάζ αυτοκινήτου.

4 παιδια ηταν κλειδωμενα σε αυτοκινητο

Πριν από δύο μέρες ένα άτομο αλβανικής καταγωγής ειδοποίησε την Αστυνομία ότι βρισκόταν στο δρόμο ένα βρέφος, περίπου ενός έτους, το οποίο ήταν παρατημένο. Οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο που τους υπέδειξε ο άνθρωπος αυτός, διαπίστωσαν ότι το βρέφος είναι χτυπημένο και ταυτόχρονα προσπάθησαν να αναζητήσουν τους γονείς του παιδιού.

Τα κλάματα από το πορτ μπαγκάζ

Πλησίασαν κάποιο σπίτι της περιοχής και σε ένα σημείο άκουσαν να κλαίνε κάποια μωρά. Κοίταξαν το εσωτερικό του αυτοκινήτου και διαπίστωσαν ότι σε μία άλλη θέση βρίσκεται ένα ακόμη παιδί, το οποίο ήταν σε ένα εγκαταλελειμμένο και κλειδωμένο αυτοκίνητο. Το χειρότερο είναι ότι οι αστυνομικοί άκουσαν και άλλα κλάματα και έτσι άνοιξαν το πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου και είδαν άλλα τρία παιδιά μέσα σε αυτό κλειδωμένα.

Ο ρόλος της 13χρονης

Οι αστυνομικοί στη συνέχεια βρήκαν μία 13χρονη, η οποία είπε ότι οι γονείς των παιδιών της τα είχαν παραδώσει για να τα κρατά και η ίδια τα κλείδωσε στο αυτοκίνητο. Τα παιδιά διακομίσθηκαν στο Νοσοκομείο Παίδων και συντάχθηκε δικογραφία.

Διαβάστε επίσης:

Πανελλήνιες 2022: Έτσι θα εξετάζονται οι υποψήφιοι – Πώς θα βαθμολογούνται τα μαθήματα

Ανακαλύψαμε την ολοκαίνουργια παιδική χαρά της Αττικής που πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να παίξουν τα παιδιά

Πότε θα δοθούν τα νέα self test στους μαθητές