Στην 14η Τελετή Ορκωμοσίας του Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, που πραγματοποιήθηκε χθες 11 Οκτωβρίου 2021, παρευρέθηκε ο Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κος Άγγελος Συρίγος.
Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο της Σχολής Επιστημών Ανθρώπινης Κίνησης και Ποιότητας Ζωής σε ένα ιδιαίτερα θερμό και συγκινησιακό κλίμα
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου κος Αθανάσιος Κατσής, ο Κοσμήτορας της Σχολής Επιστημών Ανθρώπινης Κίνησης και Ποιότητας Ζωής κος Παναγιώτης Αλεξόπουλος, ο Δήμαρχος Σπάρτης κος Πέτρος Δούκας, ο Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κος Θεόδωρος Βερούτης, ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Μονεμβασιάς και Σπάρτης κ.κ. Ευστάθιου, η Πρόεδρος του Ινστιτούτου Σπάρτης κα Αναστασία Κανελλοπούλου καθώς και τα μέλη ΔΕΠ του Τμήματος.
Στο πλαίσιο της τελετής, ο Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κος Άγγελος Συρίγος είχε τη χαρά και την τιμή να βραβεύσει για την προσφορά της στον αθλητισμό την 7η Ολυμπιονίκη του Τόκιο στο τζούντο Ελισάβετ Τελτσίδου. Η 8η Ολυμπιονίκης του Τόκιο στο βάδην και φοιτήτρια του Τμήματος ΤΟΔΑ Αντιγόνη Ντρισμπιώτη βραβεύθηκε από τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου κο Κατσή ενώ ο προπονητής της Κος Ναπολέων Κεφαλλόπουλος από τον Κοσμήτορα της Σχολής Αλεξόπουλο.
Το Τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού αποτελεί το μοναδικό Πανεπιστημιακό Τμήμα που μελετά έναν κλάδο ο οποίος είναι ταχύτατα εξελισσόμενος σε παγκόσμιο επίπεδο ενώ δίνει στους αποφοίτους σημαντικές προοπτικές ανέλιξης και επαγγελματικής αποκατάστασης. Ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά καλή επιτυχία και καλή σταδιοδρομία!
Διαβάστε επίσης:
Πότε θα δοθούν τα νέα self test στους μαθητές
Προγραμματισμός & Ρομποτική στο σχολείο και στο σπίτι με BBC micro:bit®
Σχ.χρ. 2021-22: Αναστέλλουν τη λειτουργία τους 23 Νηπιαγωγεία και 9 Δημοτικά στην Αττική