Σοκαριστική μαζική δολοφονία: Έφηβος πυροβόλησε 5 μέλη της οικογένειάς του έπειτα από καβγά με τον πατέρα του!

Ένα φρικιαστικό έγκλημα έλαβε χώρα την περασμένη Κυριακή στις ΗΠΑ, όταν ένας έφηβος πυροβόλησε πέντε άτομα σε σπίτι στην Indianapolis, όλα μέλη της οικογένειάς του και ανάμεσά τους μια έγκυος γυναίκα. Ο Δήμαρχος της πόλης όπου έγινε το έγκλημα το χαρακτήρισε ως κακόβουλη “μαζική δολοφονία” και τόνισε για ακόμα μια φορά την ανάγκη να υπάρξουν περισσότεροι περιορισμοί στην οπλοκατοχή προκειμένου να μειωθούν παρόμοια εγκλήματα που χρόνο με τον χρόνο αυξάνονται.

Τα θύματα ήταν ηλικίας από 13 έως 42 ετών. Έγιναν προσπάθειες να σωθεί το έμβρυο της 19χρονης εγκύου που επίσης πυροβολήθηκε, αλλά ήταν μάταιες. Υπήρξε και ένα έκτο θύμα, το οποίο ευτυχώς κατάφερε να γλυτώσει με τραύματα και νοσηλεύεται.

Δεν είναι σαφές γιατί τα πέντε αυτά άτομα βρέθηκε στο στόχαστρο του έφηβου δολοφόνου, του οποίου δεν έχουν δοθεί περισσότερα στοιχεία στη δημοσιότητα.

Ωστόσο, το έκτο θύμα, ο μικρότερος αδερφός του δολοφόνου, που κατάφερε να επιζήσει, είπε αργότερα στις αρχές, ότι ο έφηβος είχε διαπληκτιστεί έντονα με τον πατέρα του, όταν ο δεύτερος του φώναξε επειδή φεύγει από το σπίτι χωρίς να τον ενημερώσει.

Τελικά, ο δράστης συνελήφθη από τις αρχές χθες το απόγευμα και αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζει κατηγορίες σκόπιμης ανθρωποκτονίας με πιστόλι και απόπειρα δολοφονίας.