Σοκαριστικό: 7χρονη αποκάλυψε την σεξουαλική της κακοποίηση μέσα από μια ζωγραφιά – Την εξέδιδε η μητέρα της

Προσοχή: Ενοχλητικό περιεχόμενο

Μια ζωγραφιά που κόβει την ανάσα σχεδιάστηκε από μια 7χρονη στην Τουρκία, την προσπάθειά της να εξηγήσει πώς έπεσε θύμα πορνείας και σεξουαλικής κακοποίησης από την ίδια της τη μητέρα που την εξέδιδε, στην Αντάλια της Τουρκίας.

Η φρικιαστική υπόθεση ήρθε στο φως της δημοσιότητας όταν η γιαγιά του κοριτσιού κατέφυγε στις Αρχές, έπειτα από υπόνοιες για κακοποίηση της εγγονής της.

Η μητέρα Merve Akman με τον σύζυγό της Rahmi Akman (Newsflash)

Η γιαγιά -η μητέρα του πατέρα του κοριτσιού- έμαθε από το ίδιο το κορίτσι και τον αδερφό της, ότι έπεφταν θύματα σεξουαλικής κακοποίησης από τους “φίλους” της μαμάς τους. Η μητέρα τους έχει χωρίσει εδώ και καιρό από τον πατέρα τους και ήταν παντρεμένη με έναν άλλον άντρα, όμως διατηρούσε και ορισμένους εραστές.

Τα παιδιά εξετάστηκαν από δικηγόρους και ψυχολόγους και σε μια προσπάθεια να εξηγήσουν τι ακριβώς συνέβαινε, όταν δεν είχαν λόγια για να περιγράψουν, κλήθηκαν να ζωγραφίσουν. Το σκίτσο της 7χρονης αποτυπώνει με τον πιο φρικιαστικό τρόπο τα βασανιστήρια που φέρονται να υπέφεραν τα παιδιά.

Έπειτα από τις καταθέσεις τους επιβεβαιώθηκε, ότι και τα δύο παιδιά είχαν πέσει θύματα σεξουαλικής κακοποίησης, τόσο από τον πατριό τους, όσο και από τους φίλους της μητέρας τους. Μάλιστα, η μητέρα πληρωνόταν από αυτούς, κάθε φορά που συνέβαινε αυτό…

Η μητέρα και ο σύζυγός της συνελήφθησαν πάραυτα και απορρίπτουν κάθε κατηγορία, λέγοντας πως πρόκειται για δολοπλοκία της γιαγιάς και του πρώην συζύγου προκειμένου να πάρουν πίσω τα παιδιά. Η υπόθεση εξελίσσεται, ενώ οι Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες.

Πηγή: 7news.com.au, haberturk.com