«Στα 26 μου διαγνώστηκα με καρκίνο, έκανα μαστεκτομές, αλλά τώρα είμαι μαμά»

«Στα 26 μου διαγνώστηκα με καρκίνο, έκανα μαστεκτομές, αλλά τώρα είμαι μαμά»

Μόλις στα 26 της χρόνια, δέχεται το τηλεφώνημα εκείνο που κανείς δεν θα ήθελε να λάβει ποτέ στη ζωή του. Γκρεμίζεται ο κόσμος της.

Κι όμως, αυτή η κοπέλα επέδειξε τόση δύναμη, υπέμεινε δοκιμασίες και σήμερα είναι έτοιμη να απολαύσει τον πιο όμορφο ρόλο της ζωής της.

«Ήταν 12 Οκτωβρίου 2015, όταν η ζωή μου άλλαξε για πάντα. Έλαβα ένα τηλεφώνημα, στο οποίο μου είπαν αυτό που δεν μου είχε περάσει ποτέ από το μυαλό μέχρι τότε: “έχεις καρκίνο“.

Ήμουν 26 χρόνων και μόλις ξεκινούσα την ενήλικη ζωή  μου.  Τα τελευταία τρία χρόνια η ζωή μου έχει κυριολεκτικά κάνει κύκλους. Αγοράσαμε σπίτι, παντρευτήκαμε, κάναμε ωοληψία και καταψύξαμε τρία έμβρυα, έκανα χημειοθεραπείες, έχασα τα μαλλιά μου, αμέτρητη ακτινοβολια, χειρουργεία, έχασα τα στήθη μου, εβαλα κάποια εμφυτεύματα κι έχω ένα σώμα γεμάτο ουλές.

Όμως, κατάφερα να επιβιώσω. Η ζωή μου σίγουρα άλλαξε. Ούτε μία στο εκατομμύριο, αν με ρωτούσατε, δεν θα φανταζόμουν στα 26 μου τον εαυτό μου χωρίς στήθη και με καρκίνο. 

Σήμερα, μόλις έναν μήνα αφότου απέκτησα το μικρό μου θαυματάκι, δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα άλλο παρά ευγνωμοσύνη. 

Είναι ακριβώς η ζωή που φανταζόμουν πριν από πέντε χρόνια, αυτή που φανταζόμουν πριν από τα 26 μου. Μου δόθηκε η δύναμη και η δεύτερη ευκαιρία να ΖΗΣΩ τη ζωή που ονειρεύτηκα.

Σίγουρα έχω μερικές ουλές στο σώμα και κάποια κομμάτια του μοιάζουν σαν σπασμένη Barbie, όμως ΕΙΜΑΙ ΖΩΝΤΑΝΗ και ανυπομονώ να ξεκινήσω αυτό το κεφάλαιο της ζωής μου που λέγεται ΜΑΜΑ. 

Νιώθω τόσο ευλογημένη»

Πηγή: Pregnancyline

Διαβάστε επίσης: 

«Φοβήθηκα όταν με πούλησαν σε γέρο»: Συγκλονίζει η 9χρονη που γλίτωσε τον εφιάλτη (video)

Η τρυφερή ιστορία του 5χρονου Θάνου που φωταγώγησε τον Βόλο (εικόνες)

«Το αβοήθητο παιδί»: Η αλλιώτικη χριστουγεννιάτικη βιτρίνα στην Αίγινα με το ξεχωριστό μήνυμα