Στα χέρια στης Αστυνομίας ο παιδόφιλος με το ποδήλατο – Πώς έστηνε παγίδες στα θύματα

Η χθεσινή σύλληψη του 33χρονου παιδόφιλου με το ποδήλατο που είχε φόβος και τρόμος στις γειτονιές της Αθήνας αποτελεί μια μεγάλη επιτυχία της Ελληνικής Αστυνομίας.

Από το 2011 μέχρι σήμερα ο 33χρονος “δράκος” ασέλγησε σε βάρος έξι ανήλικων κοριτσιών ηλικίας από 11 έως και 17 ετών. Ωστόσο και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις Ανώτατων Αξιωματικών της Ασφάλειας Αττικής, τα θύματά του είναι δεκάδες, καθώς πολλά ανήλικα κορίτσια που έπεσαν θύματα του “δράκου” δεν το είπαν στους γονείς τους.

Ο 33χρονος ουσιαστικά είχε μιμηθεί την δράση του “δράκου των Πετραλώνων”, οποίος είχε συλληφθεί το 2012 κατηγορούμενος για δεκάδες ασέλγειες σε βάρος ανηλίκων κοριτσιών. Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις της Ασφάλειας ο 33χρονος “δράκος” του κέντρου κυκλοφορούσε με ποδήλατο και αναζητούσε παιδιά που επέστρεφαν στο σπίτι τους από το σχολείο και ήταν μόνα τους αναφέρει το Newsit.gr.

Ο παιδόφιλος σταματούσε τα ανυποψίαστα παιδιά στις εισόδους των πολυκατοικιών τους και τους συστήνονταν ως αστυνομικός, λέγοντάς τους πως έχει σημειωθεί σοβαρή κλοπή στο σχολείο τους και ο ίδιος έχει αναλάβει την έρευνα για την εξιχνίασή της.

Τα παιδιά τρομοκρατημένα και ανυποψίαστα, κυρίως όμως πιστεύοντας πως πράγματι έχουν να κάνουν με αστυνομικό, δέχονταν να τους ψάξει ο “δράκος” με αποτέλεσμα ο ίδιος να ασελγεί σε βάρος τους και να τα χαϊδεύει σε επίμαχα σημεία.

Πολλά από τα παιδιά αδυνατούσαν να καταλάβουν την πράξη του σάτυρου, με αποτέλεσμα να μην εξομολογηθούν την περιπέτειά τους στους γονείς τους και για το λόγο αυτό τις επόμενες ημέρες, με απόφαση Εισαγγελέα, θα δώσουν στην δημοσιότητα τα στοιχεία και την ταυτότητα του 33χρονου προκειμένου να αναγνωρισθεί και από άλλα θύματά του.

Μπαινόβγαινε στις φυλακές ο δράστης

Στο μεταξύ εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως ο παιδόφιλος μπαινόβγαινε στις φυλακές και μάλιστα αρκετές από τις ασέλγειες σε βάρος ανηλίκων τις πραγματοποιούσε στα διαστήματα που ήταν εκτός φυλακής.

Συγκεκριμένα από τις 13/10/2012 μέχρι και τις 5/4/2013 εξέτισε ποινή φυλάκισης στις φυλακές της Τρίπολης κατηγορούμενος για βιασμό ενήλικης και κατοχή ναρκωτικών, ενώ από τις 10/01/2013 έως και τις 11/04/2014 μεταφέρθηκε στις φυλακές Μαλανδρίνου, κατηγορούμενος επιπλέον για ληστείες και κλοπές και μάλιστα κατ’ εξακολουθήση.