Στέλιος Μανουσάκης: Ο σύντροφος της Μαρίας Ηλιάκη (και γυναικολόγος) μιλά για πρώτη φορά για το μωρό τους!

Μια εβδομάδα μετά τον ερχομό του πρώτου τους μωρού, η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης βρίσκονται πλέον στο σπίτι τους, απολαμβάνοντας στιγμές οικογενειακής ευτυχίας!

Μάλιστα, πριν από μερικές ώρες με ένα story στο Instagram, η Μαρία Ηλιάκη “απάντησε” σε όσους αναρωτιούνται πώς είναι οι πρώτες ημέρες με το μωρό στο σπίτι:

Και ενώ όλα τα φώτα στράφηκαν τις τελευταίες ημέρες πάνω στην διάσημη μαμά, πρόσφατα μίλησε και ο σύντροφος (μα και γυναικολόγος) στα μέσα ενημέρωσης, και συγκεκριμένα στη Real. Όπως ήταν αναμενόμενο ο Στέλιος Μανουσάκης παρακολούθησε πιο στενά από κάθε άλλον την πορεία της εγκυμοσύνης της συντρόφου του, αλλά και τον ερχομό της κορούλας του. Μιλώντας για τα συναισθήματά του, είπε:

«Πολύ ιδιαίτερες στιγμές ανεκτίμητης αξίας. Συναισθήματα που μας δένουν ακόμη περισσότερο με τη Μαρία. Η κόρη μας είναι λες και την γνωρίζουμε καιρό. Θεωρώ ότι μοιάζει και στους δυο μας αντικειμενικά» είπε μεταξύ άλλων ο γνωστός γυναικολόγος ο οποίος ζει με την οικογένειά του μόνιμα πλέον στη Ζυρίχη της Ελβετίας.

Βέβαια, ξεκαθάρισε, ότι δεν ήταν αυτός που την ξεγέννησε: “Ήμουν μαζί ως πατέρας, όχι ως γιατρός. Είχε αγωνία, αλλά όχι όσο θα περίμενα. Τα κατάφερα καλά πιστεύω. Η Μαρία προσπαθούσε να είναι ψύχραιμη. Τόσοι γιατροί από πάνω της με τόσες γλώσσες”, ενώ πρόσθεσε: “Επέλεξα να μην είναι ο μαιευτήρας της, γιατί σε περιπτώσεις χειρουργείου πρέπει να έχεις καθαρό μυαλό.”

Όσο για το τι σκοπεύει να κάνει στο μέλλον το ζευγάρι και αν πρόκειται να παντρευτούν είπε: «Προς το παρόν, δεν υπάρχουν πλάνα. Προσπαθούμε βήμα-βήμα, μέρα με τη μέρα να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα».

Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2018 και η εγκυμοσύνη της Μαρίας Ηλιάκη, την οποία ανακοίνωσε πριν κλείσει τον πέμπτο μήνα, ήταν μια πραγματική έκπληξη που ενθουσίασε τους διαδικτυακούς (και μη) φίλους της!

Διαβάστε ακόμα: “Σταματήστε, με έχετε τρομοκρατήσει”: Τι συνέβη στη Μαρία Ηλιάκη λίγο πριν φέρει στον κόσμο το μωρό της;