“Σταματήστε, με έχετε τρομοκρατήσει”: Τι συνέβη στη Μαρία Ηλιάκη λίγο πριν φέρει στον κόσμο το μωρό της;

Διαδικτυακό φρένο στις μανούλες των social media επιχείρησε να βάλει η γνωστή παρουσιάστρια, η οποία διανύει τις τελευταίες εβδομάδες της εγκυμοσύνης της, με ένα βίντεο, στο οποίο τους τα λέει “έξω απο τα δόντια”.

Η Μαρία Ηλιάκη, η οποία τους τελευταίους μήνες ζει στη Ζυρίχη και περιμένει το πρώτο της παιδί από την σύντροφό της Στέλιο Μανουσάκη, είναι πολύ ενεργή στο Instagram, μέσω του οποίου επικοινωνεί τακτικά με τις διαδικτυακές της φίλες. Πολλές από αυτές, όμως, πέρα από ευχές για τον ερχομό του μωρού της, το τελευταίο διάστημα της στέλνουν και διάφορες “συμβουλές” ή πληροφορίες” που, αν και ακούγονται καλοπροαίρετες, μόνο στρες μπορούν να προκαλέσουν σε μία μέλλουσα μανούλα.

Όταν μία ώριμη γυναίκα πρόκειται να γίνει μαμά, ξέρει πολύ καλά τι προκλήσεις περιλαμβάνει αυτή η απόφαση και το τελευταίο που επιθυμεί είναι οι άλλοι να τις απαριθμούν μία προς μία, χωρίς κανένα όφελος.

Δείτε, λοιπόν, τι είπε στις φίλες-μαμάδες:

«Κορίτσια, με όλη την αγάπη που σας έχω. Σταματήστε να μου στέλνετε μηνύματα, με έχετε τρομοκρατήσει κάποιες από εσάς. Δε μπορώ να διαβάζω άλλο: “κοιμήσου τώρα που μπορείς, ζήσε τώρα που μπορείς, κάνε τώρα που μπορείς”, λες και έρχεται… Εντάξει…

Ένα μωρό θα ΄ρθει, θα το αντιμετωπίσει η κάθε μάνα, μέλλουσα μαμά, όπως μπορεί και με τις αντοχές που έχει. Μη στέλνετε μηνύματα στις μέλλουσες μαμάδες σχετικά με το πόσο δύσκολα θα είναι τα πράγματα, όχι άλλο. Φτάνει».