Κυριακή 14 Δεκεμβρίου
NULL
Array
(
    [category] => Αποδράσεις - Ταξίδια
    [link] => https://www.infokids.gr/category/psychagogia/apodraseis-taksidia/
    [id] => 67
)

Στη φυλακή 55χρονος για υπόθεση ασέλγειας σε βάρος δύο ανήλικων αγοριών – Ήταν νονός του ενός παιδιού

Προφυλακίστηκε, μετά την απολογία του, ενώπιον της αρμόδιας ανακρίτριας Ηρακλείου, ο 55χρονος σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη, σε βαθμό κακουργήματος, για κατάχρηση σε ασέλγεια ανηλίκου, έναντι αμοιβής.

Τον 55χρονο κατήγγειλε ο 13χρονος για ασελγείς πράξεις, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδί το είχε βαφτίσει.

Θυμίζουμε ότι η καταγγελία έγινε από τρίτο πρόσωπο, που δεν έχει σχέση με τις δύο οικογένειες όπως αναφέρει το Cretalive.gr.

Συγκεκριμένα, η μητέρα ενός άλλου ανήλικου αγοριού, επίσης 13 ετών, κατήγγειλε ότι στα τέλη Σεπτεμβρίου ο γιος της φέρεται να της εξομολογήθηκε ότι πήγε στην επιχείρηση του 55χρονου και περιέγραψε καταστάσεις μεταξύ του 13χρονου και του 55χρονου που παρέπεμπαν σε ασελγείς πράξεις.

Η μητέρα του παιδιού φέρεται να κίνησε, δηλαδή, τη διαδικασία της έρευνας.

Ο 55χρονος κατηγορείται επίσης για προβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, σε βαθμό πλημμελήματος, σε βάρος και του δικού της παιδιού, πράξη την οποία επίσης αρνείται και για την οποία, επίσης, απολογήθηκε.

Διαβάστε επίσης:

Χαμός σε τάξη στα Τρίκαλα: 12χρονος έβγαλε μαχαίρι και απείλησε καθηγητή και συμμαθητές

Πανικός στο Νοσοκομείο Ζακύνθου: Πατέρας απήγαγε την ανήλικη κόρη του – Η καταγγελία της ΠΟΕΔΗΝ για τα εγκαταλελειμμένα παιδιά

Απολαμβάνουμε οικογενειακώς υπέροχες ταινίες στο 8ο KinderDocs Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ για Παιδιά και Νέους (από 16/10)

 

Ροή Ειδήσεων