Στη Σούδα το κρουαζιερόπλοιο της Disney – Δείτε εικόνες και βίντεο από το μαγικό πλοίο

Μπορεί να έχουμε συνδυάσει το λιμάνι της Σούδας με αεροπλανοφόρα, ωστόσο αυτή τη φορά κατέπλευσε ένα πολύ διαφορετικό πλοίο.

Εκεί «έδεσε» για πρώτη φορά, το «Disney Magic» της Disney Cruise Line ένα από τα πιο μαγικά και πολυτελή κρουαζιέροπλοια των επτά θαλασσών.

Το πλοίο έφτασε στη Σούδα από το Αργοστόλι μεταφέροντας περίπου 1.700 επιβάτες, η πλειονότητα των οποίων πραγματοποιεί επίσκεψη στην πόλη των Χανίων και εκδρομές στην ενδοχώρα.

Το κρουαζιερόπλοιο «Disney Magic» είναι το τρίτο κατά σειρά της αμερικάαικής Disney Cruise Lines με δυνατότητα μεταφοράς 3.650 ατόμων (2.700 επιβάτες και 950 άτομα πλήρωμα). Έχει 11 καταστρώματα και 875 καμπίνες επιβατών.

To κρουαζιερόπλοιο, στο οποίο μικροί και μεγάλοι θα ήθελαν να απολαύσουν ένα μαγικό ταξίδι, δημιουργήθηκε για να προσφέρει μοναδικές αναμνήσεις με μιούζικαλ, εντυπωσιακά πυροτεχνήματα, παιχνίδια και νεροτσουλήθρες.

Οι καμπίνες είναι σχεδιασμένες με σύγχρονες παροχές για τις οικογένειες που θέλουν να απολαύσουν την κρουαζιέρα τους, με αρκετό αποθηκευτικό χώρο, αδιαφανείς κουρτίνες που διατηρούν την ιδιωτικότητα και μπάνια με ξεχωριστούς νιπτήρες που μπορούν να εξυπηρετούν πιο εύκολα τις ετοιμασίες των μελών.

Τα εστιατόρια προσφέρουν υπέροχες γεύσεις με τη μαγεία της Ντίσνεϊ, ενώ ανιματέρ απασχολούν τα πιτσιρίκια όσο οι γονείς μπορούν να απολαμβάνουν ένα ρομαντικό δείπνο. Παράλληλα, λειτουργεί και 24ωρο room service.

Όσο για τις τιμές, για μία 4ήμερη κρουαζιέρα τριών ή τεσσάρων διανυκτερεύσεων ξεκινούν από τα 1.000 ευρώ+ ανά δύο άτομα.

Κοινώς, όπως λέει και η σοφή, λαϊκή ρήση, φάτε μάτια ψάρια! Όπως και να χει, πάντως είναι ένα εξαιρετικά εντυπωσιακό κρουαζιερόπλοιο, που αξίζει να χαζέψουμε!

Δείτε εικόνες και βίντεο