Αρχική InfoMommy Νέα Στην επόμενη κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου κερδίζουν όλοι!

Στην επόμενη κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου κερδίζουν όλοι!

Την επόμενη εβδομάδα, επιβάλλεται να αγοράσετε ένα τουλάχιστον Λαϊκό Λαχείο ακόμα κι αν δεν το έχετε συνήθειο. Ο λόγος που σας προτείνουμε κάτι τέτοιο; Στην επόμενη κλήρωση Λαϊκού Λαχείου, την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου, όλα τα λαχεία κερδίζουν, όποιος και αν είναι ο λήγοντας αριθμός.

Η συγκεκριμένη κλήρωση θα μοιράσει σίγουρα κέρδη 5 ευρώ στην πεντάδα, σε όλους τους παίκτες, ακόμη και αν δεν πετύχουν τον πρώτο λήγοντα για κέρδη 20 ευρώ ή τον δεύτερο (λήγοντας+1) των 10 ευρώ.

Το Λαϊκό Λαχείο, είναι το μοναδικό παιχνίδι στην Ελλάδα, που έδωσε για πρώτη φορά πέρυσι τη δυνατότητα σε όλους τους λαχνούς να κερδίσουν ένα ποσό. Στις δύο περυσινές κληρώσεις «Όλοι οι Λαχνοί Κερδίζουν», αναδείχθηκαν συνολικά 3.751.800 νικηφόροι λαχνοί και οι τυχεροί παίκτες μοιράστηκαν 5.855.870 ευρώ.

Εφέτος, λίγες ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα, το Λαϊκό Λαχείο επανέρχεται με μια ακόμη κλήρωση που θα αναδείξει μόνο νικητές. Κάθε παίκτης, ακόμα και αν δεν του τύχει ο πρώτος ή ο δεύτερος λήγοντας, μπορεί να πάρει πίσω το 50% των χρημάτων του, καθώς οι υπόλοιποι 8 από τους 10 λήγοντες θα κερδίσουν από 5 ευρώ.

Έτσι, στη συνέχεια κάποιος με τα σίγουρα κέρδη 5 ευρώ (και όχι 10) θα μπορεί να αγοράσει είτε μια πεντάδα του Λαϊκού Λαχείου της επόμενης κλήρωσης, ή μια πεντάδα του Χριστουγεννιάτικου Λαϊκού που κυκλοφόρησε.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter