Αρχική Προτάσεις Αγοράς Sugar Art: Ζαχαροπλαστικές δημιουργίες για γλυκιές... σκανταλιές!

Sugar Art: Ζαχαροπλαστικές δημιουργίες για γλυκιές... σκανταλιές!

846_1

Παραμυθένια σπιτάκια, ντυμένα με καραμέλες και ζαχαρωτά, ατομικά γλυκάκια ή παστάκια με πρωτότυπα σχήματα, ζαχαρωτά μονογράμματα, χριστουγεννιάτικα σοκολατάκια, γευστικά & μυρωδάτα μπισκότα...
Η Sugar Art μοιράζεται μαζί σας τα σχέδιά της και με την εννιάχρονη πείρα της, εμπνέει & εμπνέεται από τη άριστη συνεργασία της με τους πελάτες, πραγματοποιώντας δικά σας αλλά και ...δικά της όνειρα, σχέδια & ιδέες!

Η εταιρεία Sugar Art® ιδρύθηκε το 1998. Νιώθοντας την ανάγκη να προσφέρει κάτι εντελώς διαφορετικό, ξεκίνησε μια μακρόχρονη πορεία στο χώρο της διακοσμητικής ζαχαροπλαστικής ξεφεύγοντας από τα τετριμμένα.
Οι ήρωες των παραμυθιών, των comics, έφευγαν από το χαρτί ή το γυαλί της τηλεόρασης και γίνονταν φιγούρες πάνω σε τούρτες, έτοιμες να προσφέρουν γλυκιά χαρά σε όποιους τις αντίκριζε. Όλα φτιαγμένα από υλικά που μπορούν να φαγωθούν, εκτός από την βάση της τούρτας.

Οι πελάτες της Sugar Art® έχουν ένα και μόνο παράπονο: κανείς δεν θέλει να κοπεί η τούρτα και να χαλάσει τη διακόσμηση.

Πληροφορίες- Επικοινωνία: 210 8078455 και www.sugarart.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.