Αρχική InfoMommy Προτάσεις Αγοράς Super School των Paw Patrol: Το πιο πρωτότυπο σχολείο έρχεται στο RIVER WEST!

Super School των Paw Patrol: Το πιο πρωτότυπο σχολείο έρχεται στο RIVER WEST!

H έναρξη της σχολικής χρονιάς, φέτος, θα είναι λιγάκι… διαφορετική. Ένα πρωτότυπο, γεμάτο περιπέτεια και γνώση κουδούνι θα ηχήσει και τα παιδιά θα διασκεδάσουν σε ένα σχολείο που όμοιό του δεν έχει ξαναυπάρξει.

Ποιοι θα είναι οι δάσκαλοι και εκπαιδευτές σε αυτή την πανέμορφη – μικρή – σχολική χρονιά; Η απίθανη ομάδα των PAW PATROL, η οποία θα εκπαιδεύει και θα διασκεδάζει - με ελεύθερη είσοδο - τους μικρούς μαθητές με σούπερ αποστολές διάσωσης σε έναν όμορφο και φιλικό προς τα παιδιά χώρο, το αγαπημένο μας RIVER WEST!

Η επιστροφή στα θρανία, λοιπόν, γίνεται πιο εύκολα από ποτέ φέτος στο RIVER WEST με τους αγαπημένους ήρωες των Paw Patrol. To Super School των Paw Patrol ανοίγει τις πόρτες του στις 10 Σεπτεμβρίου στο αγαπημένο εμπορικό και καλωσορίζει παρέα με τους μικρούς επισκέπτες τη νέα σχολική χρονιά με παιχνίδι, αγωνίσματα και ένα PAW-λύ διασκεδαστικό πρόγραμμα δράσεων.

Τα παιδιά γίνονται οι σούπερ βοηθοί της πιο αγαπημένης ομάδας κουταβιών στο Super School των Paw Patrol, μαθαίνουν όλα τα κόλπα της κουταβοπαρέας και αναλαμβάνουν δράση μαζί με τους αγαπημένους τους ήρωες, τον Marshal και τον Ryder για να φέρουν εις πέρας δύσκολες αποστολές διάσωσης. Ραντεβού καθημερινά στον πύργο έλεγχου του Ryder στο 1ο επίπεδο του RIVER WEST για να μπείτε και εσείς στην κουταβοσχολή που εκπαιδεύει με διδακτικά εμπόδια στον στίβο μάχης με τους ήρωες των Paw Patrol και πολύ χορό! Μετά τις δοκιμασίες ο εκπαιδευτής Ryder και ο αδέξιος Marshal παραδίδουν πτυχίο αποφοίτησης!

Φυσικά, καμία τάξη δεν ολοκληρώνεται χωρίς αναμνηστικές φωτογραφίες. Τα παιδιά θα μπορούν να βγάλουν φωτογραφίες με τα κουταβάκια σε δράση για να κρατήσουν ζωντανές της αναμνήσεις της όμορφής αυτής εμπειρίας.

RIVER WEST: Είσαι cool! και 10-22 Σεπτεμβρίου, σε περιμένουμε στο Super School των Paw Patrol

RIVER WEST

Λεωφόρος Κηφισού 96-98, Αιγάλεω (δίπλα στην ΙΚΕΑ),

τηλ.801 22 25 050,

www.riverwest.gr 

 www.facebook.com/RiverWestOfficial


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter