Αρχική InfoWoman Συγκινεί ο Λευτέρης Πετρούνιας: «Έκλαιγα από τον πόνο αλλά αγωνίστηκα για όλους τους Έλληνες»

Συγκινεί ο Λευτέρης Πετρούνιας: «Έκλαιγα από τον πόνο αλλά αγωνίστηκα για όλους τους Έλληνες»

Τρεις εβδομάδες μετά την επέμβαση στον ώμο του, ο Λευτέρης Πετρούνιας που συγκίνησε ολόκληρη την υφήλιο με τη δύναμη ψυχής του να αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ντόχα και να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο παρά τον τραυματισμό του, δημοσίευσε ένα βίντεο στο YouTube κάνοντας έναν απολογισμό και εκφράζοντας τις σκέψεις του για το μέλλον.

«Την ημέρα του προκριματικού έφτασα σε σημείο να μην μπορώ να αγωνιστώ, να κλαίω από τον πόνο και να συζητάμε το ενδεχόμενο να αποσυρθώ μισή ώρα πριν αγωνιστώ. Το 70% όλης της προσπάθειας που κάνω είναι για τους Έλληνες και για όλο αυτό που εισπράττω. Είμαι ήδη στην τρίτη εβδομάδα και προχωράω πολύ γρήγορα. Πριν από δύο εβδομάδες πανηγύριζα που πήρα το παγκόσμιο και δύο εβδομάδες μετά πανηγυρίζω που βάζω τη μπλούζα μου! Πρέπει να γίνω καλά, να είμαι πιο δυνατός για να πάρουμε την πρόκριση από το παγκόσμιο πρωτάθλημα τον Οκτώβριο για το Τόκιο. Αυτός είναι ο μεγάλος στόχος. Όταν γίνει καλά ο ώμος θα πετάω, δεν θα πατάω! Θεωρώ πως τα καλύτερα έρχονται. Θα πάμε όλοι μαζί στο Τόκιο για να φέρουμε το χρυσό μετάλλιο».

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ INFOWOMAN.GR


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.