“Τα μαγικά μαξιλάρια”: Παρακολουθούμε online την παράσταση του Ευγένιου Τριβιζά

Η υπέροχη παιδική παράσταση “Τα μαγικά μαξιλάρια” βασισμένη στο πασίγνωστο έργο του Ευγένιου Τριβιζά που ανέβηκε από το Νέο Θέατρο Θεσσαλονίκης είναι διαθέσιμη online για δωρεάν διαδικτυακή προβολή από σήμερα, Δευτέρα 20 Απριλίου, στις 11 το πρωί, και για 24 ώρες στο YouTube. Αδράξτε την ευκαιρία να την παρακολουθήσετε παρέα με τα πιτσιρίκια σας και θα περάσετε ευχάριστα το χρόνο σας.

Η υπόθεση της παράστασης

Μια χώρα χωρίς ουρανό. Ένας άπληστος άρχοντας με ένα χρυσό τηλεσκόπιο και ένα μαύρο φτερό. Ένας καταχθόνιος μυστικοσύμβουλος. Ένας νόμος που καταργεί τις Απόκριες, τα πάρτι γενεθλίων και τις Κυριακές. Ένας ύπουλος αρχιμάγος. Μια παπαρούνα κατακόκκινη σαν φλόγα και χιλιάδες μαξιλάρια που έχουν κατασκευαστεί με σκοπό να στερήσουν τον κόσμο από τα όνειρά του. Αλλά τα όνειρα δε σβήνουν έτσι εύκολα. Απεναντίας, κάτι ονειράκια τοσα δά, που δε σου γεμίζουνε το μάτι, φουντώνουνε καμιά φορά, φουντώνουνε σαν την φωτιά, γίνονται σίφουνας, λαίλαπα γίνονται και κάνουνε τον κόσμο άνω κάτω. Κάποτε λοιπόν στην Ουρανούπολη…

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία – Χορογραφίες: Ισίδωρος Σιδέρης
Μουσική: Γιώργος Χριστιανάκης
Εικαστικά – Κοστούμια: Πένη Ντάνη
Εικονικό περιβάλλον – 3D animation: Στάθης Μήτσιος
Ηχοληψία – Φωτισμοί: Δημήτρης Κοκολινάκης
Βοηθός σκηνοθέτη: Ιωάννα – Μαρκέλα Χαλκιά
Κατασκευή κοστουμιών: Φούλη Βουτσά
Ηθοποιοί: Ευτυχία Σπυριδάκη, Στέφανος Πίττας, Διαμαντής Αδαμαντίδης, Αχιλλέας Αναγνώστου, Στράτος Ανούδης, Αριστοτέλης Ζαχαράκης, Πρόδρομος Κιρκινεζιάδης.

Παρακολουθήστε την παράσταση online