Αρχική InfoSchool Γυμνάσιο Τα Μουσικά Σχολεία αποκτούν σύγχρονο εξοπλισμό

Τα Μουσικά Σχολεία αποκτούν σύγχρονο εξοπλισμό

Το έργο των Μουσικών Σχολείων της Αττικής στηρίζει έμπρακτα η Περιφέρεια Αττικής, χρηματοδοτώντας με προϋπολογισμό ύψους 447.805 ευρώ με ΦΠΑ την προμήθεια σύγχρονων οργάνων και ηχητικού - μουσικοτεχνολογικού εξοπλισμού.

Tα Μουσικά Σχολεία της Αττικής αναβαθμίζονται

Συγκεκριμένα, με την υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης με το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, πρόκειται να καλυφθούν οι ανάγκες σε σχετικό εξοπλισμό των 4 παλαιότερων Μουσικών Σχολείων της Αττικής(Παλλήνης, Ιλίου, Πειραιά, Αλίμου) αλλά κυρίως του νεότερου Μουσικού Σχολείου(Αθήνας) που έχει ιδρυθεί πρόσφατα. Σύμφωνα δε με την Καλλιτεχνική Επιτροπή Μουσικών Σχολείων (ΚΕΜΣ) τουΥπουργείου ως αρμόδιο όργανο για τα Μουσικά Σχολεία, τα τελευταία χρόνια έχει αυξηθεί ο αριθμός των μαθητών που φοιτούν στα μουσικά σχολεία της χώρας.

Στο πλαίσιο αυτό και δεδομένης της χρονικής απόστασης που έχει μεσολαβήσει από παλαιότερες προμήθειες μουσικών οργάνων και ηχητικού -μουσικοτεχνολογικού εξοπλισμού, της συνεχούς χρήσης των οργάνων απόμαθητές αλλά και με βάση τις ανάγκες δανεισμού οργάνων σε μαθητές, έχειδημιουργηθεί φυσιολογική φθορά στον υφιστάμενο μουσικό εξοπλισμό και είναιεπιτακτική η ανάγκη αντικατάστασης μέρους αυτού καθώς και εμπλουτισμού του.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.