Αρχική Πασχαλινά Τα παιδιά κάνουν Πάσχα στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Τα παιδιά κάνουν Πάσχα στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) με το πλούσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων του για όλες τις ηλικίες, δεν θα μπορούσε φέτος το Πάσχα να μην έχει φροντίσει πώς θα απασχολήσει τους μικρούς φίλους του! Τα σχολεία έκλεισαν και τα παιδιά έχουν αρκετό ελεύθερο χρόνο για να ψυχαγωγηθούν στις εκδηλώσεις του Κέντρου Πολιτισμού του Ιδρύματος. Πασχαλινές κατασκευές για παιδιά όλων των ηλικιών, δημιουργική απασχόληση και ένα διαφορετικό κυνήγι θησαυρού περιμένουν τους λιλιπούτειους επισκέπτες!

Ελεύθερη δημιουργική απασχόληση: Πάσχα!

Παιδιά όλων των ηλικιών μαζί με τους γονείς τους εξερευνούν και αποτυπώνουν ζωγραφικά σχήματα, χρώματα και μορφές σε ένα εργαστήριο ελεύθερης δημιουργικής απασχόλησης με πασχαλιάτικη διάθεση!

Σχεδιασμός - Υλοποίηση: Χρίστινα Τσινισιζέλη, Εικαστικός

Πότε: Μ. Τρίτη 11/4, Μ. Πέμπτη 13/4 | 11:00-14:00

Παιδικό Εργαστήρι ΕΒΕ (έως 30 συμμετοχές ανά 30’)

Easter Hunt

Ένα διαφορετικό κυνήγι θησαυρού στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος! Οι συμμετέχοντες, ακολουθώντας τους γρίφους, θα κινηθούν στο Πάρκο ψάχνοντας τα κρυμμένα αυγά και αφού περάσουν τις δοκιμασίες που θα τους βάλουν τα κοτοπουλάκια, θα αναζητήσουν τον Κύριο Κούνελο! Νικήτρια ομάδα θα είναι αυτή που θα βρει πρώτη τον Κύριο Κούνελο, ο οποίος θα μοιράσει σε όλους σοκολατένια αυγουλάκια!

Σχεδιασμός - Υλοποίηση: Αναγέννηση & Πρόοδος

Πότε: Μ. Σάββατο 15/4 | 11:00-13:00

Ξέφωτο (έως 10 οικογένειες ανά 40’)

Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη. Για να εξασφαλιστεί η βέλτιστη συμμετοχή τηρείται σειρά προτεραιότητας.

Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
Λεωφ. Συγγρού 364, Καλλιθέα
Τηλ: 21 6809 1000


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.