Τα παιδιά θα απολαύσουν ένα δημιουργικό «καλοκαίρι στην πόλη μου» στον Δ. Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη

Ο Δήμος Νίκαιας-Αγ.Ι.Ρέντη ετοιμάζει και αυτό το καλοκαίρι, πρόγραμμα Δημιουργικής Απασχόλησης με τίτλο «Kαλοκαίρι στην πόλη μου».

Το πρόγραμμα, απευθύνεται σε παιδιά δημοτικού και θα υλοποιηθεί σε τρεις περιόδους ( 19/06 – 30/06, 03/07-14/07 και 17/07-28/07) και θα πραγματοποιηθεί στους χώρους του 6ου Γυμνασίου, του Πολιτιστικού Πολυχώρου “Μάνος Λοΐζος” και του Δημοτικού Γυμναστηρίου «Πλάτων». Συνολικά το πρόγραμμα θα φιλοξενήσει 240 παιδιά, τα οποία θα χωριστούν σε 12 ομάδες των 20 ατόμων η κάθε μία, σε κάθε περίοδο.

Τι πρέπει να ξέρουν οι γονείς

Η υποβολή των αιτήσεων και για τις τρεις περιόδους ξεκινά από τις 23 έως τις 30 Μαϊου στο Τμήμα Παιδείας (Αχιλλέως 15 Νίκαια, Κέντρο Πολιτισμού) τις εξής μέρες:

Τρίτη-Τετάρτη-Πέμπτη-Παρασκευή και Δευτέρα από τις 08.00-18.00
Σάββατο από τις 10.00-14.00

Η αίτηση, το έντυπο συγκατάθεσης για την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων καθώς και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου.

Ο Δήμαρχος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης, αναφερόμενος στο πρόγραμμα «ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ» τονίζει μεταξύ άλλων:

«Στόχος μας είναι να ‘ανοίξουμε’ όσα περισσότερα παράθυρα γίνεται στη φαντασία των παιδιών.

Μέσω του προγράμματος ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ, μαθητές των δημοτικών σχολείων της πόλης μας θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε αθλητικές, μουσικές και εικαστικές δράσεις και να αποκτήσουν νέες εμπειρίες βιωματικής γνώσης.

Το εκπαιδευτικό προσωπικό του Δήμου, το οποίο απαρτίζεται από έμπειρους παιδαγωγούς, μουσικούς, ζωγράφους, εικαστικούς και γυμναστές, σχεδίασε ένα πρόγραμμα ανάλογο με τις ηλικίες των παιδιών και τα ενδιαφέροντά τους μέσα από το οποίο θα έχουν τη δυνατότητα, παίρνοντας ποικίλα ερεθίσματα, να εκφραστούν πολύπλευρα, με στόχο την άθληση, τη δημιουργική μάθηση, την εκπαίδευση και την ψυχαγωγία τους».

Διαβάστε επίσης:

Θρήνος για την απώλεια της 53χρονης μητέρας – “Είμαι ένας άνθρωπος πραγματικά ευτυχισμένος” – Τα τελευταία της λόγια συγκινούν

Το κορυφαίο ελληνικό τουρνουά 3×3 Stoiximan AegeanBall Festival στις 7-9 Ιουλίου 2023 στη Σύρο

Άρτα: Η μητέρα ζήτησε χθες να μιλήσει με τον σύζυγο της – Η αντίδραση των γιατρών – Το μωράκι έκλαιγε αλλα δεν το άκουσε κανείς (video)