Τα σαμπουάν Botanic Therapy σε οικολογική συσκευασία Eco Packs

Η ρύπανση από τα πλαστικά αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες περιβαλλοντικές προκλήσεις της εποχής μας. Σήμερα, πιο πολύ από ποτέ, οι μάρκες ομορφιάς έχουν την ευθύνη να δείξουν τον δρόμο προς τη βιώσιμη ομορφιά δημιουργώντας προϊόντα που σέβονται το περιβάλλον και τους φυσικούς πόρους μας.

TO BOTANIC THERAPY ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Προσηλωμένη στον σεβασμό προς τους ανθρώπους και τον πλανήτη, η μάρκα Botanic Therapy της Garnier, παρουσίασε τα νέα Eco Packs. Πρόκειται για τις πρώτες συσκευασίες στην Ελληνική αγορά προϊόντων περιποίησης μαλλιών ευρείας κατανάλωσης, που δίνουν τη δυνατότητα να ξαναγεμίσουμε τα μπουκάλια σαμπουάν Botanic Therapy, εξοικονομώντας πλαστικό. Τα πρώτα Eco Packs λανσαρίστηκαν κάτω από τις πιο εμβληματικές σειρές: Honey Treasures και Avocado Oil & Shea Butter.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ECO PACKS!

• Φιλικά προς το περιβάλλον: περιέχουν 80% λιγότερο πλαστικό από αντίστοιχες συσκευασίες σαμπουάν Botanic Therapy1 . Tα Eco Packs προορίζονται είτε για χρήση απευθείας από αυτή τη συσκευασία, είτε για να ξαναγεμίσετε2 το μπουκάλι Botanic Therapy 400ml.

• Οικογενειακή συσκευασία: Επωφεληθείτε από τη μεγαλύτερη αυτή συσκευασία των 500ml, ιδανική για οικογενειακή χρήση.

• Πρακτικά: Χάρη στο ειδικό στόμιο, μπορείτε να ξαναγεμίσετε τα μπουκάλια σας με ευκολία χωρίς να χάσετε ούτε μία σταγόνα. Η χρήση είναι πανεύκολη –απλώς πιέστε σταθερά το καπάκι έως ότου κουμπώσει στη θέση του.

(1) Αυτή η οικολογική συσκευασία περιέχει 80% λιγότερο πλαστικό από ό,τι 2 μπουκάλια Botanic Therapy 250ml.
(2) Μην επαναγεμίζετε με προϊόν άλλο από αυτό που αναγράφεται στην ετικέτα. Μην ξεπλένετε το μπουκάλι ενδιάμεσα από τις χρήσεις.