Αρχική Back to school Τα Χελωνάκια κατέφθασαν στο Ίλιον!

Τα Χελωνάκια κατέφθασαν στο Ίλιον!

Τα Χελωνάκια Παιδικά Κολυμβητήρια, ύστερα από 2 χρόνια πετυχημένης παρουσίας σε Αγία Παρασκευή και Καλλιθέα, καταφθάνουν στο Ίλιον για ατέλειωτες μωροβουτιές και παιχνίδια στο νερό!

Τα μωράκια του Ιλίου (από 3 μηνών έως 4 ετών) θα μπορούν να πλέον να κολυμπούν, μαζί με την μαμά ή τον μπαμπά, στην παιδική πισίνα-πρότυπο διαστάσεων 7x11. Παιρνώντας στις παιδικές ακαδημίες (για παιδιά από 4 έως 8 ετών) τα μαθήματα γίνονται χωρίς την επίβλεψη του γονιού, υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση εξειδικευμένων προπονητών. Μετά το τέλος του μαθήματος, μικροί και μεγάλοι μπορούν να απολαύσουν το ντουζ τους σε ένα από τα 14 ατομικά αποδυτήρια που διαθέτει το κολυμβητήριο του Ιλίου!

Στα Χελωνάκια η εκμάθηση κολύμβησης είναι ένα ατέλειωτο παιχνίδι και μία αξέχαστη εμπειρία για μικρούς και μεγάλους! Και όλα αυτά στις πιο σύγχρονες εγκαταστάσεις της Ελλάδας!

Μην χάνετε χρόνο, εξασφαλίστε την θέση σας πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο: https://xelonakia.gr/mathimata/landing-baby-kids-swimming.

Περισσότερα για το Παιδικό Κολυμβητήριο του Ιλίου εδώ: https://xelonakia.gr/ta-xelonakia/egkatastaseis


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.