Τα καλύτερα τάπερ φαγητού για το κολατσιό του σχολείου

ταπεράκι

Τα πιτσιρίκια – ειδικά αυτά του νηπιαγωγείου και των πρώτων τάξεων του δημοτικού, θα χρειαστούν οπωσδήποτε το ταπεράκι τους! Και καλό είναι να φροντίσουμε να είναι εργονομικό, ασφαλές αλλά και αρεστό στους μικρούς μαθητές μας!

Στο Nakas.gr υπάρχει μεγάλη ποικιλία από τάπερ. Ξεχωρίσαμε το τάπερ RITTER RETTICH, με εικόνα ΙΠΠΟΤΕΣ, της εταιρίας SIGIKID. Είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό πλαστικό υλικό άριστης ποιότητας και με ασφαλές κούμπωμα. Διαθέτει ξεχωριστό δοχείο για τα φρούτα και τα λαχανικά, ενώ ενδείκνυται για πλύσιμο στο χέρι.

ταπεράκι για κοριτσάκια
Lilipoupolitoys.gr

Στο Lilipoupolitoys.gr, μας μαγνήτισε αυτό το τάπερ με Νεράιδα! Η μικρή νεράιδα “Φλωρεντίνα” ξεκίνησε για βόλτα στο δάσος, μα στο δρόμο βρήκε τη μικρή της φίλη και την συνόδευσε στο σχολείο! Είναι ένα τάπερ κολατσιού με κλείσιμο ασφαλείας για το σχολείο από την γερμανική εταιρία Sigikid από ασφαλή υλικά, κατάλληλα για τα παιδιά. Επιτρέπεται η χρήση του σε φούρνο μικροκυμάτων!

τάπερ φαγητού
Letsgogreen.gr

Εξαίρετη επιλογή είναι και τα lunch box – τετραγωνισμένο ταπεράκι που διαθέτει το Letsgogreen.gr! Είναι BPA free, με σχήμα και χρώμα πράσινου μήλου, για να δίνουν μια άλλη διάσταση στην έννοια της αποθήκευσης τροφίμων! Ιδανικά για τη το γεύμα ή το σνακ των παιδιών.

Έχουν κουμπωτό καπάκι το οποίο εφαρμόζει άψογα εκμηδενίζοντας τον κίνδυνο διαρροών στο ψυγείο ή την τσάντα!

Είναι κατάλληλα διαμορφωμένα ώστε να στοιβάζονται εύκολα το ένα πάνω στο άλλο προκειμένου να σας διευκολύνουν στην τοποθέτησή τους στους χώρους που επιθυμείτε.

θήκη φαγητού
Mypetitboutique.eu

Στο Mypetitboutique.eu, ανακαλύψαμε τo Lunch box Goodbyn, που αποτελεί τη τέλεια λύση για να μεταφέρει ο μικρός μαθητής το κολατσιό στο σχολείο! Εχει 5 χώρους ειδικά σχεδιασμένους για να τοποθετείτε τα διάφορα φαγητά χωρίς να ανακατεύονται, να χύνονται ή να λιώνουν. Έτσι το σάντουιτς παραμένει άθικτο χωρίς να ανακατεύεται με τα φρούτα ή τα μπισκότα! Και είναι κατασκευασμένο από υλικά εγκεκριμένα από την FDA.

τάπερ
TUPPERWARE.GR

Τέλος, στο πασίγνωστο σε όλες τις μαμάδες e-shop Tupperware.gr, υπάρχει τεράστια ποικιλία τάπερς για όλα τα γούστα και όλες τις ανάγκες. Στρογγυλά, τετράγωνα, οβάλ… με την γνωστή ποιότητα της εταιρίας TUPPER WARE!