Τέλος οι δωρεάν επισκέψεις στον Βοτανικό Κήπο – Αυτό θα είναι πλέον το αντίτιμο

Ο Βοτανικός Κήπος Ιουλίας και Αλεξάνδρου Ν. Διομήδους που βρίσκεται στο Χαϊδάρι αποτελεί μια πράσινη όαση στην καρδιά της Αττικής που οι οικογένειες επιλέγουν συχνά για να απολαύσουν μια ξέγνοιαστη βόλτα, μακριά από το πολύβουο κέντρο.

Ο Κήπος φημίζεται για το εξαιρετικό φυσικό οικοσύστημά του που αποτελεί πόλο έλξης για τον επισκέπτη που θέλει να δει από κοντά μια μεγάλη γκάμα γνωστών και άγνωστων φυτών.

1 ευρώ η είσοδος από την 1η Αυγούστου

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο φορέας διαχείρισης του Πάρκου ενημερώνει ότι από την 1η Αυγούστου η μεχρι πρότινος ελεύθερη είσοδος θα αντικατασταθεί με το αντίτιμο του 1 ευρώ που θα διατίθεται για τις εργασίες συντήρησης του Κήπου και των υποδομών του, τη φύλαξη του χώρου και την καθαριότητα

Από την καταβολή αντιτίμου εξαιρούνται τα παιδιά κάτω των 12 ετών, φοιτητές, στρατευμένοι και άτομα ηλικίας άνω των 65 τα οποία θα πρέπει  να επιδεικνύουν την ταυτότητά τους, κατά την είσοδό τους στο χώρο του Κήπου. Επίσης, προβλέπεται η διάθεση ετήσιας κάρτας στους δημότες των όμορων δήμων, σε προνομιακή τιμή.

Δείτε την ανακοίνωση εδώ