Τέμπη: “Αλήτες μου φάγατε το παιδί” – Ραγίζουν καρδιές οι συγγενείς των επιβατών του μοιραίου τρένου (video)

Συγκλονίζουν οι συγγενείς των επιβατών του μοιραίου τρένου, στα Τέμπη. Στο δελτίο ειδήσεων του Star η δημοσιογράφος, Κατερίνα Ρίστα, μετέφερε το ρεπορτάζ από το νοσοκομείο της Λάρισας κι οι περιγραφές της για όσα άκουσε συγκλονίζουν.

“Αλήτες μου φάγατε το παιδί”

«Πριν από λίγο ήταν μια οικογένεια με δέκα άτομα, που προφανώς ταυτοποίησαν το παιδί τους και φώναζαν αλήτες μου φάγατε το παιδί. Ήταν μια μάνα που την κρατούσαν οι συγγενείς της για να φύγει από το σημείο, από το νοσοκομείο. Είχαν ταυτοποιήσει το παιδί.

Είναι μια εικόνα που επαναλαμβάνεται σε αυτό το σημείο γιατί έχουν ξεκινήσει οι ταυτοποιήσεις για όσους μπορούν να αναγνωριστούν από τους συγγενείς τους, όσοι δεν μπορούν γίνεται με λήψη DNA…»είπε μεταξύ άλλων η δημοσιογράφος του Star.

Το δράμα των γονιών που πρέπει να αναγνωρίσουν τα νεκρά παιδιά τους – “Πού είναι το κορίτσι μου;” φώναζε μάνα [εικόνες-βίντεο]

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας διαδραματίζονται στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου συγγενείς των θυμάτων από το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη, καλούνται να αναγνωρίσουν τις σορούς των δικών τους ανθρώπων. Με δεδομένο ότι οι περισσότεροι νεκροί είναι νέοι, την ταυτοποίηση την κάνουν ως επί το πλείστον οι ίδιοι οι γονείς τους.

Ορισμένοι δεν αντέχουν και ξεσπούν, όπως αυτή η μάνα που -όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο- κλήθηκε για αναγνώριση DNA για την κόρη της που επέβαινε στη μοιραία αμαξοστοιχία.

Η γυναίκα φώναζε “πού είναι το κορίτσι μου;”, ενώ συγγενείς της κρατούσαν για να μην καταρρεύσει.

Διαβάστε επίσης:

Τριήμερο εθνικό πένθος για την σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη: Τι θα γίνει με τη λειτουργία των σχολείων

“Πάρε τηλέφωνο όταν φτάσεις παιδί μου”: Μην αποπαίρνεις τους γονείς που στο λένε..είναι το “σ’ αγαπώ” τους

Τέμπη: Θρήνος για τις δίδυμες Θώμη και Χρύσα που σκοτώθηκαν με την ξαδέρφη τους – Τα τραγικά παιχνίδια της μοίρας

Τέμπη: Πώς να μιλήσουμε στα παιδιά μας για το σιδηροδρομικό δυστύχημα και την τραγωδία