Τέμπη: Ξεσπά ο μπαμπάς του 26χρονου Δημήτρη – «Δεν θέλω συγγνώμη από φονιάδες. Ήλπιζα σε ένα θαύμα για τον γιο μου»

Ξεσπά κατά παντός υπευθύνου ο πατέρας του 26χρονου Δημήτρη Ασλανίδη, που έχασε τη ζωή του στην τραγωδία στα Τέμπη. Ο χαροκαμένος πατέρας μιλάει με υπερηφάνεια για τον γιο του και καταδικάζει όλους εκείνους που εμπλέκονται στην υπόθεση, αλλά κι εκείνους που με τις δηλώσεις τους δεν δείχνουν κανέναν σεβασμό.

«Συλλυπητήρια στα παλικάρια και στους λεβέντες δεν λένε. Ένα καλό ταξίδι μόνο, το συνεχίζει εκεί που του το στέρησαν οι δολοφόνοι. Σε αυτή τη χώρα δεν έχουμε αξιοπρέπεια, να παραιτηθούν;» είπε χαρακτηριστικά ο πατέρας του 26χρονου, ενώ αναφέρθηκε και στις δηλώσεις κάποιων δημοσιογράφων «περί θυσίας», διερωτώμενος «η ΕΣΗΕΑ δεν μπορεί να τους μαζέψει λίγο;».

«Δεν θέλω συγγνώμη από φονιάδες, να παραιτηθούν»

Για την κατάσταση στον ΟΣΕ, ο πατέρας σημείωσε: «Έχω και αδερφό στον ΟΣΕ. Τα ξέρουμε χρόνια τι γίνεται. Οι συνδικαλιστές είναι βολεμένοι, παίρνουν τους μισθούς, οι εργαζόμενοι είναι απλά εργαζόμενοι, υπάρχουν κηφήνες, δεν ελέγχει ο ένας τον άλλο. Ο επιθεωρητής από ευθιξία δεν πρέπει να παραιτηθεί; Θα μπει κανένας φυλακή από αυτούς;»

Παράλληλα, σε ό,τι αφορά τις ευθύνες της κυβέρνησης, ο κ. Ασλανίδης τόνισε ότι πρέπει να καταργηθεί ο νόμος περί μη ευθύνης υπουργών. «Μπαίνει ο καθένας και κάνει ό,τι θέλει. Εγώ συγγνώμη από φονιάδες δεν θέλω.»

Τέλος, μίλησε για την τελευταία κουβέντα που είχε με τον Δημήτρη. «Με πήρε τηλέφωνο πριν ξεκινήσει και υπήρχε καθυστέρηση. Του λέω «κοίτα πώς θα γυρίσεις», σαν να το ήξερα. Όλοι είμαστε διαλυμένοι. Τι να την κάνουμε την οικονομική βοήθεια, μας δουλεύουν; Έχουμε αξιοπρέπεια», τόνισε.

« Ο Δημήτρης είναι μέσα μου, μιλάει. Πρέπει να δικαιωθεί ο Δημήτρης και όλα τα παιδιά που φύγανε. Γιατί είναι δολοφονία, όχι ατύχημα»

Στην Πτελέα Δράμας γράφτηκε ο τραγικός επίλογος του άτυχου Δημήτρη  που γεμάτος όνειρα, είχε ταξιδέψει στην Αθήνα για να γνωρίσει την οικογένεια της συντρόφου του.

«Η ψυχή είναι στο σώμα μου μέσα. Ο Δημήτρης είναι μέσα μου, μιλάει. Πρέπει να δικαιωθεί ο Δημήτρης και όλα τα παιδιά που φύγανε. Γιατί είναι δολοφονία, όχι ατύχημα», δήλωσε

«Τόσες μέρες ήμουν σε απόγνωση. Δεν ήξερα αν ζει το παιδί μου. Ψάχναμε παντού. Ήλπιζα σε ένα θαύμα μέχρι που έγινε ταυτοποίηση», λέει η μητέρα του 26χρονου.

Διαβάστε επίσης:

Τέμπη: Ξέσπασε ο παππούς της Φραντζέσκας – «Πάνε τα παιδιά μας να διασκεδάσουν και μας τα φέρνουν σε νεκροφόρες»

Τέμπη: “Είμαι μαθήτρια Γ Λυκείου στοχεύω στην Ιατρική και ΔΕΝ μπορούσα να μην κατέβω στην πορεία”

Θεσσαλονίκη: 36χρονος κακοποίησε σεξουαλικά 9χρονο δίνοντάς του ως «επιβράβευση» κάνναβη

Πανικός στο Λουτράκι – 16χρονη κατέρρευσε στην τάξη και δεν… υπήρχε ασθενοφόρο