Πανικός στο Λουτράκι – 16χρονη κατέρρευσε στην τάξη και δεν… υπήρχε ασθενοφόρο

Στα «ύψη» τα κρούσματα στα παιδιά - Πρόταση να κλείνει το τμήμα για 3 ημέρες μόλις εντοπιστεί κρούσμα

Μια απίστευτη καταγγελία έρχεται στο φως και καταδεικνύει τις παθογένειες και τις ελλείψεις που καταγράφονται σε βασικές υποδομές της χώρας.

16χρονη έχασε τις αισθήσεις της στο σχολείο και δεν υπήρχε ασθενοφόρο να τη μεταφέρει στο νοσοκομείο

Σύμφωνα με πληροφορίες του Korinthia24, 16χρονη μαθήτρια που φοιτά στο 1ο ΕΠΑΛ Λουτρακίου, εν ώρα μαθήματος λιποθύμησε. Ανάστατοι οι καθηγητές προσπάθησαν να δώσουν τις πρώτες βοήθειες στο παιδί και να το συνεφέρουν αλλά μάταια.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το κορίτσι κείτονταν στο έδαφος, ενώ είχε μαυρίσει στο πρόσωπο και κρύωνε. Ειδοποιήθηκε αμέσως το ΕΚΑΒ ώστε ασθενοφόρο να καταφθάσει στο σημείο. Η απάντηση που δόθηκε ήταν ότι το ασθενοφόρο θα φτάσει στο σχολείο μετά από μία ώρα!!!!!! Ερχόταν από το Περιστέρι Αττικής!

Οι καθηγητές την μετάφεραν εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Οι καθηγητές ανησυχώντας για την υγεία της 16χρονης μαθήτριας, τη μετέφεραν γρήγορα με ιδιωτικό ΙΧ στο νοσοκομείο Κορίνθου, το οποίο απέχει 5 λεπτά….από το σχολείο!

Στον προαύλιο χώρο του νοσοκομείου υπήρχαν σταθμευμένα τα ασθενοφόρα, τα οποία λαμβάνουν εντολές από το Κέντρο του ΕΚΑΒ και τα οποία είχαν εντολή να μεταβούν σε περιστατικά covid….

H 16χρονη εισήχθη στο Νοσοκομείο για εξετάσεις…και ευτυχώς είναι καλά στην υγεία της. Θα μπορούσε όμως να είναι διαφορετικά τα πράγματα και η ολιγωρία να στοιχίσει μια ανθρώπινη ζωή…

Διαβάστε επίσης

Θεσσαλονίκη: 36χρονος κακοποίησε σεξουαλικά 9χρονο δίνοντάς του ως «επιβράβευση» κάνναβη

Το δύσκολο χειρουργείο 3 μηνών βρέφους με μυελομηνιγγοκήλη – Η ανάρτηση του γιατρού συγκινεί

Τέμπη: “Είμαι μαθήτρια Γ Λυκείου στοχεύω στην Ιατρική και ΔΕΝ μπορούσα να μην κατέβω στην πορεία”