Τέμπη: Ταυτοποιήθηκε η 22χρονη Ελένη Τσίντζα- Συγκλονίζει το «ευχαριστώ» του πατέρα

Ταυτοποιήθηκε η σορός της 22χρονης Ελένης Τσίντζα από τα Κουφάλια, η οποία ταξίδευε με το μοιραίο τρένο που είχε προορισμό τη Θεσσαλονίκη.

Την είδηση γνωστοποίησε χθες ο τραγικός πατέρας της Μέσα στον αδιανόητο πόνο του, ευχαρίστησε τον κόσμο για το ενδιαφέρον του και τη στήριξη: «Μόλις επιβεβαιώθηκε ο θάνατος της λατρευτής μας κόρης, Ελένης από το δυστύχημα με το τρένο. Ευχαριστώ όλους και όλες για το ενδιαφέρον και τη στήριξη…».

Το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Α.Π.Θ. πενθεί για τον θάνατο της Ελένης Τσίντζα, φοιτήτριας του Τμήματός μας, η οποία έχασε τη ζωή της στο ανείπωτα τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών. Η απώλειά της μας συγκλονίζει. Αβάσταχτο να κόβεται τόσο άδικα το νήμα της ζωής ενός νέου ανθρώπου. Εκφράζουμε στην οικογένεια και στους συγγενείς της τα πιο βαθιά και θερμά συλλυπητήρια. Μοιραζόμαστε μαζί τους τον πόνο και τον θρήνο.

Διαβάστε επίσης:

“Ο θάνατος του παιδιού σου είναι το χειρότερο πράγμα που μπορεί να συμβεί..”: Η συγκινητική εξομολογηση μιας μαμάς

Σεμινάριο Infokids «Πώς θα βάλω όρια στο παιδί μου – Τι φταίει για την παραβατικότητα των ανηλίκων» στο Φουαγιέ Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά (11/3)

Τέμπη: Θρήνος για την Θρήνος για την 19χρονη Αναστασία -Ταυτοποιήθηκε η σορός