«Θα προσπαθήσει να αυτοκτονήσει» – Η προειδοποίηση προς την Αστυνομία

«Θα προσπαθήσει να αυτοκτονήσει» – Η προειδοποίηση προς την Αστυνομία

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία, που αφορά στην υπόθεση της μικρής Τζωρτζίνας στην Πάτρα, ασκήθηκε στη μητέρα των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη, Ρούλα Πισπιρίγκου.

Η προειδοποίηση από την ΜΚΟ “Κλίμακα” για την ψυχική υγεία της Ρούλας Πισπιρίγκου

«Κλείστε τη μητέρα σε ψυχιατρείο, θα προσπαθήσει να αυτοκτονήσει» . Σύμφωνα με το protothema.gr  άνθρωποι της ΜΚΟ «Κλίμακα» μετέβησαν νωρίτερα σήμερα στην Εισαγγελία και ζήτησαν τον εγκλεισμό της μητέρας σε ψυχιατρείο, δηλώνοντας ότι είναι πολύ πιθανό να αποπειραθεί να αυτοκτονήσει.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην “Κλίμακα” υπάρχει γραμμή παρέμβασης για την αυτοκτονία. Η τηλεφωνική γραμμή λειτουργεί σε εικοσιτετράωρη βάση, 7 ημέρες την εβδομάδα και δέχεται κλήσεις από όλες τις περιοχές της Ελλάδας, οι οποίες είναι ανώνυμες και εμπιστευτικές.

«Ικανή να σκοτώσει κι άλλους»

Ο εισαγγελέας ζητά την έκδοση εντάλματος σύλληψης από ανακριτή με το σκεπτικό ότι «αν σκοτώσεις το παιδί σου είσαι ικανός να σκοτώσεις κι άλλους». Η δίωξη αφορά στην υπόθεση θανάτου της Τζωρτζίνας, καθώς η έρευνα για τις συνθήκες θανάτου των άλλων δύο παιδιών συνεχίζεται.

Ανατροπή: Γιατί ανέλαβε το τμήμα Ανθρωποκτονιών Αθήνας την υπόθεση με τα 3 νεκρά κοριτσάκια από την Πάτρα;

Πιθανό να έγιναν εννέα απόπειρες ανθρωποκτονίας σε βάρος της Τζωρτζίνας

Τα ευρήματα από τις τοξικολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας φαίνεται να ήταν καθοριστικά για να προσδιοριστεί τι ακριβώς έχει συμβεί. Σύμφωνα με τον Alpha, με τη βοήθεια των ιατροδικαστών και την ανάλυση του εργαστηρίου του ΑΠΘ, διαπιστώθηκε πως στην Τζωρτζίνα υπήρξε μεγάλη συγκέντρωση κεταμίνης.

Πιο συγκεκριμένα, στον οργανισμό του άτυχου παιδιού, οι ποσότητες κεταμίνης ήταν 6 mg ανά λίτρο αίματος. Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι η κεταμίνη εξαφανίζεται από ζωντανούς οργανισμούς μέσα σε μιάμιση ώρα περίπου, γεγονός που κατά πάσα πιθανότητα σημαίνει ότι αυτός που το χορηγούσε στο παιδί, το γνώριζε. Η κεταμίνη προκαλεί σπασμούς. Τα συνολικά εννέα επεισόδια της Τζωρτζίνας ενδεχομένως οφείλονται σε χορήγηση κεταμίνης. Άρα, είναι πιθανό να έγιναν εννέα απόπειρες ανθρωποκτονίας εις βάρος της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Διαβάστε επίσης:

Το νέο trailer της Νικολούλη μετά την σύλληψη της Ρούλας είναι ανατριχιαστικό

Κατερινόπουλος: “Έτσι υποψιάστηκα τη Ρούλα – Και τα άλλα παιδιά έφυγαν από τα χέρια της”

Τα πρώτα λόγια της Ρούλας στους αστυνομικούς – Το μήνυμα “θάνατος στους παιδοκτόνους” – Τα 2 πρόσωπα κλειδί

Ροή Ειδήσεων