Θάνατος Ίριδας: Η Ρούλα παίζει μαζί της και βιντεοσκοπεί το τελευταίο της βράδυ (video)

Στο στόχαστρο πλέον των ερευνών έχει μπει ο θάνατος της 6.5 μηνών Ίριδας που θεωρείται «κλειδί» για την υπόθεση.

Μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Ιnfokids.gr τα ευρήματα της έρευνας θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στο αν θα ακολουθήσει νέα σύλληψη προσώπου που σχετίζεται με την οικογένεια και είναι μάρτυρας για το τι συνέβη το μοιραίο βράδυ του θανάτου του μωρού.

Τι συνέβη το τελευταίο βράδυ της ζωής της Ίριδας

Το φως της δημοσιότητας είδε το video που είχε τραβήξει η Ρούλα Πισπιρίγκου το τελευταίο βράδυ της ζωής της 6.5 μηνών Ίριδας. Tίποτα δεν προμήνυε όσα τραγικά θα ακολουθούσαν.  Στο βίντεο που δημοσίευσε το thebest.gr, η Ρούλα Πισπιρίγκου (διακρίνεται το χέρι της καθώς παίζει με το ποδαράκι του παιδιού), τραβάει με το κινητό της τη μικρή Ίριδα η οποία είναι ξαπλωμένη σε μια μεγάλη επιφάνεια η οποία μοιάζει με χαλί και της μιλάει με γλύκα και πειράγματα. Δίπλα στο παιδί είναι ένα παιχνίδι. Ένα λαγουδάκι-κουδουνίστρα. Από το βάθος έρχεται ήχος ανοικτής τηλεόρασης. Είναι το βίντεο που ανεβάζει εκείνο το βράδυ η ίδια η Πισπιρίγκου στο facebook γράφοντας: “έχει σοβαρή συζήτηση με το πόδι της..#ολημουζωη #ιριδα”

“ΠΩΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΟ ΠΑΝΑΚΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΗΣ ΙΡΙΔΑΣ;”

Το εύρημα που βρίσκεται στο μικροσκόπιο των Αρχών, είναι το πανάκι με αίμα που είχε βρεθεί στην κούνια του βρέφους και κάνει πολλούς ειδικούς να πιστεύουν ότι μπορεί να εισήλθε βίαια στο στόμα του παιδιού.

Διαβάστε επίσης:

Νένα Χρονοπούλου: “Ρούλα είσαι η εθνική μας μέγαιρα. Η καλοχτενισμένη γιαγιά…Τι αναισθησία Θεέ μου”

Θάνατος Ίριδας: Η Ρούλα παίζει μαζί της και βιντεοσκοπεί το τελευταίο της βράδυ (video)

Σφακιανάκης: «Έτσι βρήκε η Ρούλα την κεταμίνη – Ο ρόλος ενός ατόμου υπεράνω πάσης υποψίας»