Αρχική Back to school Τι χρειάζεται το παιδί μου για τον παιδικό σταθμό; Όλες οι απαραίτητες αγορές

Τι χρειάζεται το παιδί μου για τον παιδικό σταθμό; Όλες οι απαραίτητες αγορές

Πρώτη φορά παιδικός σταθμός; Αν έφτασε αυτή η στιγμή για το παιδί σας, πρέπει να ξέρετε ότι πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό βήμα στη ζωή του.

Το μικρό σας βγαίνει, για πρώτη φορά, από το προστατευμένο πλαίσιο της οικογένειας και του σπιτιού και καλείται να συνυπάρξει ανάμεσα σε άλλους ανθρώπους που δεν γνωρίζει.

Οι έντονες αντιδράσεις που μπορεί να παρουσιάσει, ειδικά τον πρώτο καιρό, είναι απόλυτα φυσιολογικές και οφείλονται στην ανασφάλεια που νιώθει, άρα μία πρώτη συμβουλή που δίνουν οι ειδικοί είναι να το συνοδεύετε εσείς, οι γονείς, κάθε πρωί στο σχολείο και να παραμένετε για λίγη ώρα μαζί του, μέχρι να εξοικειωθεί με το νέο του περιβάλλον.

Μια δεύτερη οδηγία είναι, να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να δείξετε εμπιστοσύνη στους παιδαγωγούς που θα αναλάβουν το παιδί σας, ώστε να μην του μεταφέρετε το άγχος σας και το κάνετε να νιώθετε ακόμα χειρότερα.

Τέλος, όπως σε κάθε μεγάλη αλλαγή στη ζωή μας, θα βοηθήσει σημαντικά να προετοιμάσετε καλά το παιδί σας, τόσο ψυχολογικά όσο και πρακτικά, για το νέο αυτό κεφάλαιο που ξεκινά, δημιουργώντας του ενθουσιασμό και προσμονή! Πώς θα το καταφέρετε αυτό; Περιγράφοντας την καθημερινότητά του στο σχολείο με τα πιο φωτεινά χρώματα, εξηγώντας πόσο όμορφα θα περνά εκεί, πόσους φίλους θα αποκτήσει, πόσα πράγματα θα μάθει, αλλά και εξοπλίζοντάς το με τα πιο εντυπωσιακά σχολικά είδη που… θα το κάνουν να ανυπομονεί να τα χρησιμοποιήσει!

Για όλες τις απαραίτητες αγορές, λίγο πριν το παιδί ξεκινήσει τον παιδικό σταθμό επισκεφθείτε τα Public και βρείτε ό,τι ακριβώς ψάχνετε στις πιο χαμηλές τιμές:

Προσχολικά βιβλία

- Πρώτη φορά στον παιδικό σταθμό, τιμή: 7,43 ευρώ. Αγοράστε το online από εδώ.

- Ο Φοίβος πάει στο σχολείο, τιμή: 8,41 ευρώ. Αγοράστε το online από εδώ.

Παγούρι Αλουμινίου Sigg Disney Big Four 0.4lt

Τιμή: 25,90 ευρώ.

Αγοράστε το online από εδώ.

Πλαστελίνη Giotto Σχήματα Ζώα Σαβάνας 100g

Τιμή: 4,98 ευρώ.

Αγοράστε το online από εδώ.

Τσάντα Πλάτης GIM Eeyore Disney Neoprene

Τιμή: 19,99 ευρώ.

Αγοράστε το online από εδώ.

Φαγητοδοχείο Elvis The Elephant

Τιμή: 9,99 ευρώ.

Αγοράστε το online από εδώ.

Τσάντα Πλάτης Animal Friends Βάτραχος

Τιμή: 14,99 ευρώ.

Αγοράστε την online από εδώ.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter