Τηλεκπαίδευση μέσω Webex: Τι κάνω όταν εμφανίζει σφάλμα για λάθος URL ή ότι δεν μπορεί να ξεκινήσει το meeting

Μαθητές σε πολλές περιοχές της Ελλάδας παρακολουθούν καθημερινά εξ αποστάσεως τα μαθήματά τους μέσω της πλατφόρμας Webex.

Τι κάνω όταν εμφανίζει σφάλμα για λάθος URL ή ότι δεν μπορεί να ξεκινήσει το meeting

Αν μπαίνοντας στην εφαρμογή διαπιστώσετε ότι δεν μπορεί να ξεκινήσει η εφαρμογή ή μετά την εισαγωγή του e-mail σας, σας ζητάει να βάλετε το URL τότε πρέπει να κάνετε τα κάτωθι:

Μεταβείτε στον πίνακα ελέγχου των Windows. Για να μεταβείτε σε αυτή, κάντε κλικ στο πλαίσιο Αναζήτηση στην γραμμή των Windows και πληκτρολογήστε ‘Control panel’ ή ‘Πίνακας ελέγχου’.

Στον Πίνακα ελέγχου επιλέξτε πάνω δεξιά Large icons (Μεγάλα εικονίδια) και από τα εικονίδια επιλέξτε Internet Options (Επιλογές Ιnternet).

Στο νέο παράθυρο που θα ανοίξει επιλέξτε το tab ‘Advanced (Για προχωρημένους)’. Θα πρέπει να ενεργοποιήσετε όλα τα TLS και να πατήσετε στο κάτω μέρος Apply (εφαρμογή) και ΟΚ

Ανοίξτε ξανά την εφαρμογή Cisco Webex Meetings και γράψετε το e-mail που έχετε στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο.

Το επόμενο παράθυρο που θα ανοίξει θα είναι η υπηρεσία Ταυτοποίησης και Εξουσιοδότησης του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου.

Δίνοντας τα στοιχεία που έχετε στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο θα ανοίξει κανονικά ή εφαρμογή Cisco webex και μπορείτε πλέον να μπείτε στην ηλεκτρονική σας αίθουσα