Το 7ο Νηπιαγωγείο Αργυρούπολης εν μέσω lockdown απέκτησε ένα υπέροχο προαύλιο

Οι λιλιπούτειοι μαθητές του 7ου Νηπιαγωγείου Αργυρούπολης όταν περάσουν την πόρτα του σχολείου την πρώτη μέρα επαναλειτουργίας του μετά το lockdown θα τους θα τους περιμένει μια έκπληξη στο προαύλιο. Ενόσω τα δια ζώσης μαθήματα είχαν διακοπεί, ο Δήμος Αργυρούπολης Ελληνικού ανέλαβε δράση ώστε να παραδώσει στα παιδιά ένα καθαρό προαύλιο απόλυτα ασφαλές για παιχνίδι και ανεμελιάς καθώς η εικόνα που αντίκριζαν οι μαθητές παίζοντας στο διάλειμμα δεν ήταν καθόλου καλή.

Το lockdown ήταν η ιδανική αφορμή ώστε τα συνεργεία του Δήμου να πάνε στο σχολείο και να κάνουν όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να ανακαινιστεί πλήρως ο περιβάλλων χώρος του Νηπιαγωγείου και να αποτελέσουν παρελθόν τα όποια προβλήματα υπήρχαν και τα οποία είχαν επισημάνει στο Δήμαρχο Γιάννη Κωνσταντάτο οι γονείς του σχολείου κατόπιν συνάντησής τους.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος ανέφερε για αυτήν την ανακαίνιση ότι “Εσείς το ζητήσατε, εμείς το κάναμε! Στολίδι έγινε το 7ο νηπιαγωγείο. Πριν από λίγο καιρό οι γονείς στο 7ο νηπιαγωγείο με κάλεσαν σε συνάντηση και μου ζήτησαν την πλήρη ανακαίνιση του προαύλιου τους γιατί τα παιδιά αντιμετώπιζα σειρά προβλημάτων. Τους άκουσα με προσοχή όπως κάνω πάντα και δεσμεύτηκα πως σε λίγο καιρό θα γίνει αγνώριστο. Όπως και έγινε συμπληρώνοντας ουσιαστικά το τεράστιο έργο ανακαίνισης που έχουμε κάνει σε όλα τα κτίρια μας. Το μόνο που θέλουμε είναι να επιστρέψουν γρήγορα τα μικρά μας και να ακούσουμε σε αυτό χαρούμενες φωνές!

Το 70 Νηπιαγωγείο Αργυρούπολης είναι έτοιμο να υποδεχθεί τους μαθητές τους για ασφαλές παιχνίδι στον εξωτερικό του χώρο. Το χώμα σκεπάστηκε με χλοοτάπητα ώστε να μην παίζουν στις λάσπες όταν έχει βρέξει ενώ γύρω από την τσουλήθρα τοποθετήθηκε ειδικός προστατευτικός τάπητας ώστε όταν τα παιδιά απολαμβάνουν το παιχνίδι τους να μην κινδυνεύουν να τραυματιστούν.

Μέχρι να έρθει αυτή η ώρα ας δούμε τις φωτογραφίες από το ανακαινισμένο προαύλιο: