Το 8ο Νηπιαγωγείο Αγίου Δημητρίου θα υποδεχθεί τους λιλιπούτειους μαθητές σε ένα πολύχρωμο σχολικό περιβάλλον

Μια ευχάριστη έκπληξη περιμένει τους λιλιπούτειους μαθητές του 8ου Νηπιαγωγείου Αγίου Δημητρίου μόλις επιστρέψουν στο σχολείο τους την Δευτέρα 10 Μαΐου.

Mε πρωτοβουλία του Δήμου το κτίριο αναβαθμίστηκε εικαστικά, έγινε μια φωτεινή πολύχρωμη εκπαιδευτική γωνιά στην καρδιά της πόλης και  έτοιμο να υποδεχθεί ξανά τις χαρούμενες φατσούλες των παιδιών που θα ξαναγεμίσουν το προαύλιό του!

Ο ζωγράφος Thano Raf  ανακάτεψε τα χρώματα του, έβαλε όλη του τη δημιουργικότητα και ολοκλήρωσε το έργο με μια υπέροχη εικαστική παρέμβαση δίνοντας του φως και πολύχρωμη όψη, βελτιώνοντας την εικόνα όχι μόνο του σχολείου, αλλά και της γειτονιάς!  Επιστρατεύοντας τη φαντασία και τη δημιουργικότητά του, ο καλλιτέχνης έδωσε μια νέα πνοή στους μέχρι πρότινος άχαρους γκρίζους τοίχους και τα παιδιά βλέποντας την ανανεωμένη εικόνα του σχολείου ένα τεράστιο χαμόγελο θα φωτίσει τα πρόσωπά τους.

Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και αποδεικνύει ότι όταν υπάρχει θέληση και όρεξη για δημιουργικότητα τίποτα δεν είναι ανέφικτο. Οι τοιχογραφίες πλημμύρισαν το σχολείο με χρώμα, παιχνιδιάρικη διάθεση και το μεταμόρφωσαν σε έναν πανέμορφο χώρο μάθησης!