Το αγαπημένο καρότσι της Stokke® αποκτά νέο look με έμφαση στο αθλητικό στυλ

H έντονη ζωή των γονέων και η απαιτητική τους καθημερινότητα προϋποθέτει ένα άνετο και εύκολο ντύσιμο, χωρίς ωστόσο να θυσιάζεται το προσωπικό στυλ τους. Η απόλυτη τάση της μόδας Athleisure ικανοποιεί όλες αυτές τις ανάγκες και ενθαρρύνει τους γονείς να συνεχίσουν τον δραστήριο τρόπο ζωής με τα παιδιά τους!

Πίσω από αυτή την ιδέα δημιουργήθηκε η νέα συλλογή Athleisure για το Xplory® & το MyCarrier™. Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός των προϊόντων της Stokke® συναντάει τo street style στη νέα αυτή συλλογή.

Με κυρίαρχο χρώμα το γκρι, η νέα συλλογή Athleisure προσδίδει νέο, δυναμικό look και ενισχυμένη λειτουργικότητα στο Stokke® Xplory® και το MyCarrier™. Τα τεχνικά υφάσματα που αναπνέουν και έχουν δροσερές πινελιές Marina Blue ή Coral επιλέχθηκαν προσεκτικά για την απορροφητικότητα και την ικανότητά τους να στεγνώνουν γρήγορα.

Stokke® Xplory® Athleisure

Για ακόμα περισσότερη λειτουργικότητα, το Stokke® Xplory® Athleisure ενσωματώνει νέο και αναβαθμισμένο ένθετο καθίσματος με υφάσματα που απορροφούν την υγρασία, ενώ έχει επίσης συμπεριληφθεί και μια δίχρωμη τσάντα για ψώνια με ταιριαστές Marina Blue ή Coral λεπτομέρειες. Η υπερμεγέθης κουκούλα με επιπλέον επέκταση προσφέρει την απόλυτη προστασία, ενώ το περφορέ και το δίχτυ επιτρέπουν μέγιστο αερισμό. Διατίθεται με ασημένιο ή μαύρο σασί και επιλογή πορτ-μπεμπέ.

Με το πρωτοποριακό ρυθμιζόμενο κάθισμα καθ’ ύψος, το χαρακτηριστικό σασί του Stokke® Xplory® φέρνει το μωρό σας πιο κοντά, προωθώντας την αλληλεπίδραση και την οπτική επαφή ενώ εξερευνάτε τον κόσμο μαζί. Το ρυθμιζόμενο κάθισμα προσαρμόζεται σε τραπέζια εστιατορίων και καφέ, διευκολύνοντας τα πράγματα όσο είστε έξω. Το μελετημένο ντιζάιν σημαίνει ελιγμό χωρίς κόπο. Με κάθισμα που κοιτάει προς τον γονιό και προς τον κόσμο και με επιλογή στις θέσεις ανάκλισης, το Stokke® Xplory® προσαρμόζεται στις ανάγκες της κάθε στιγμής.

Διαβάστε τη συνέχεια στο infokids.com.cy