Το απίθανο τραγούδι και βίντεο μιας Ελληνίδας μαμάς για να πλένουν τα παιδιά τα χέρια τους!

Γνωρίζουμε τη Σταυρούλα Παγώνα από τα υπέροχα παιδικά βιβλία της μα και από τα παιδικά της τραγουδάκια, τα οποία ερμηνεύουν γνωστοί και αγαπημένοι καλλιτέχνες.

Αυτή τη φορά, όμως, η κ. Παγώνα έκανε κάτι πολύ ξεχωριστό και επίκαιρο: Με αφορμή τις δύσκολες μέρες που ζούμε, οι οποίες καλούν να είμαστε εξαιρετικά αυστηροί στα μέτρα προσωπικής υγιεινής και καθώς τα παιδιά δεν δείχνουν πάντα να συμπλέουν με τους κανόνες μας, αποφάσισε να ετοιμάσει ένα απίθανο τραγούδι και βίντεο προκειμένου να πλένουν τα παιδιά με περισσότερη διάθεση τα χέρια τους!

Όπως η ίδια γράφει στη σχετική ανάρτησή της στο Facebook:

“Πάλι πλύσιμο τα χέρια ρε μαμά;;;”

Πόσες φορές δεν το χουμε ακούσει αυτές τις μέρες;;;

Προσωπικά τόσες πολλές, που σκέφτηκα ότι κάτι έπρεπε να κάνω πριν εξελιχθεί κι αυτό σε μια μόνιμη γκρίνια.

Στην αρχή είπα να γράψω ένα πρόχειρο τραγουδάκι για να το τραγουδάμε και να κάνει πιο ευχάριστη τη διαδικασία του πλυσίματος, μετά το μοιράστηκα με άλλες φίλες μαμάδες και τελικά μας προέκυψε υπερπαραγωγή!!!

Ελπίζω να βοηθήσει και τα δικά σας παιδάκια!!!

ΕΙΜΑΙ ΠΑΙΔΙ ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΩ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΣΩΣΤΟ!

ΥΓ. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, το βίντεο τραβήχτηκε πριν κλείσουν τα σχολεία, όταν οι συγκεντρώσεις στο σπίτι δεν ήταν μια ακόμη ωραία ανάμνηση…

Δείτε και ακούστε το όμορφο τραγουδάκι και βάλτε το και στα παιδιά!

✌️🎤🎼👨‍👧‍👧👫"Πάλι πλύσιμο τα χέρια ρε μαμά;;;" 👬Πόσες φορές δεν το χουμε ακούσει αυτές τις μέρες;;;Προσωπικά τόσες πολλές, που σκέφτηκα ότι κάτι έπρεπε να κάνω πριν εξελιχθεί κι αυτό σε μια μόνιμη γκρίνια. Στην αρχή είπα να γράψω ένα πρόχειρο τραγουδάκι για να το τραγουδάμε και να κάνει πιο ευχάριστη τη διαδικασία του πλυσίματος, μετά το μοιράστηκα με άλλες φίλες μαμάδες Leon Annula Ioanna Tsoxa Ελευθερια Χατζηαντωνιου και τελικά μας προέκυψε υπερπαραγωγή!!!Ελπίζω να βοηθήσει και τα δικά σας παιδάκια!!!ΕΙΜΑΙ ΠΑΙΔΙ ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΩ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΣΩΣΤΟ! ✌️ΥΓ. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, το βίντεο τραβήχτηκε πριν κλείσουν τα σχολεία, όταν οι συγκεντρώσεις στο σπίτι δεν ήταν μια ακόμη ωραία ανάμνηση 🙂 Big thanks to:Igor Niemyjski music composition:Bartosz Chomik video editingManolis Rodovitis video filming, floor manager, animateur, coffee maker and more 🙃www.stavroulapagona.com

Gepostet von Stavroula Pagona am Donnerstag, 12. März 2020