Το απόλυτο χριστουγεννιάτικο δώρο φέτος μάς το προσφέρει η Δούκισσα Νομικού και η Huawei!

Η Huawei παρουσίασε τις γετινές χριστουγεννιάτικες προσφορές της σε ένα φαντασμαγορικό unboxing πάρτι στο οποίο έδωσαν δυναμικό «παρών» εκπρόσωποι του Τύπου από τον τεχνολογικό, δημοσιογραφικό και lifestyle κλάδο, καταναλωτές καθώς και συνεργάτες της εταιρείας.

Το infokids.gr δεν θα μπορούσε να λείπει από την εντυπωσιακή εκδήλωση, την παρουσίαση της οποίας ανέλαβε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Η μεγάλη στιγμή της βραδιάς δεν ήταν άλλη από την άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση της Δούκισσας Νομικού.

Η πρέσβειρα της νέας σειράς Mate της Huawei εμφανίστηκε στη σκηνή με τρόπο μοναδικό, κάνοντας τα φλας των φωτογράφων να αστράψουν και μαγνητίζοντας το ενδιαφέρον των παρισταμένων.

Αποκάλυψε πως στη Huawei είδε ένα παγκόσμιο brand ικανό να της εμπνεύσει εμπιστοσύνη και ασφάλεια, έναν κατασκευαστή που δεν φοβάται να καινοτομήσει ακόμα και στον τομέα της τεχνητής νοημοσύνης προκειμένου να ικανοποιήσει τις ανάγκες της και μία εταιρεία που δεν εστιάζει μόνο στα κορυφαία χαρακτηριστικά αλλά στο μοντέρνο design και την άψογη ποιότητα κατασκευής.

Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δουν τις σημαντικότερες στιγμές  της επιτυχημένης πορείας της Huawei τα τελευταία δύο έτη, να παρακολουθήσουν την πρέσβειρα της νέας σειράς Mate της Huawei, Δούκισσα Νομικού να μιλά για την εμπειρία της συνεργασίας με την εταιρεία, αλλά και να κερδίσουν πλούσια δώρα.

Μέσα από μία σειρά σύντομων παρουσιάσεων και χαιρετισμών, οι κ.κ. Lin Bing, Country ManagerTerminals Huawei Ελλάδος, Πέτρος Δρακόπουλος, Country Marketing Manager και Νατάσα Καραμπουρνιώτη, Marketing Manager, υπενθύμισαν στους παρευρισκόμενους στην εκδήλωση τον τρόπο με τον οποίο η Huawei προσέγγισε νέους θεσμούς όπως το Black Friday και οργάνωσε νέες δράσεις όπως το Smartphone Festival τον Οκτώβριο, γράφοντας έτσι το δικό της success story.

Το 2017 υπήρξε μία χρονιά-σταθμός για τη Huawei στην ελληνική αγορά, καθώς καθιερώθηκε στις συνειδήσεις του κοινού ως ένας εκ των μεγαλύτερων κατασκευαστών smartphones!

Οι πωλήσεις των συσκευών της Huawei κατά τη φετινή εβδομάδα της Black Friday άλλωστε, ξεπέρασαν ακόμα και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις ενώ το Smartphone Festival του Οκτωβρίου, στέφθηκε από τεράστια επιτυχία και έδωσε τη δυνατότητα στους καταναλωτές να ενημερωθούν για τα όσα είναι σε θέση να τους προσφέρει ένα smartphone νέας γενιάς όπως αυτά της Huawei, να συμμετάσχουν σε workshops, να μοιραστούν τις δημιουργίες τους, να κερδίσουν πλούσια δώρα αλλά και να προμηθευτούν τα smartphone που τους ταιριάζουν με ιδιαίτερα ελκυστικές προσφορές Το σημαντικότερο όλων όμως, ήταν πως μέσα από την εν λόγω σειρά ενεργειών και εκδηλώσεων, το κοινό συνέδεσε άρρηκτα το brand name της Huawei με τις συσκευές smartphone τελευταίας τεχνολογίας.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με τα κάθε λογής happenings να διαδέχονται  το ένα το άλλο, με τους παρευρισκόμενους που είχαν γεμίσει ασφυκτικά τον χώρο, ανταποκρινόμενοι άπαντες στο κάλεσμα της Huawei, να γιορτάσουν μαζί της.

Η μεγάλη, χριστουγεννιάτικη προσφορά της Huawei

Τα Χριστούγεννα όμως αποτελούν περίοδο κατά την οποία ο κόσμος κάνει και δέχεται δώρα, παίρνοντας και δίνοντας χαρά στους δικούς του ανθρώπους, κάτι που ενέπνευσε τη Huawei να ανταποδώσει την αγάπη που εισέπραξε τους προηγούμενους μήνες. Βρίσκοντας λοιπόν τον δικό της τρόπο να ευχαριστήσει το κοινό για την εμπιστοσύνη που της έδειξε καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, η Huawei ζήτησε από τη Δούκισσα Νομικού να κάνει το… unboxing των χριστουγεννιάτικων προσφορών της, που έρχονται να κλείσουν την ήδη ξεχωριστή αυτή χρονιά με τον πλέον «εκκωφαντικό» τρόπο.

Έως και τις 7 Ιανουαρίου, αγοράζοντας το Huawei Mate 10 Pro, οι καταναλωτές θα παίρνουν δώρο το Huawei P9 Lite 2017, ενώ με την αγορά του Huawei Mate 10 lite, η Huawei θα τους χαρίζει το Huawei Y6 2017 στο πλαίσιο της εντυπωσιακότερης προσφοράς των εορτών, έχοντας έτσι την ευκαιρία να κάνουν και αυτοί με τη σειρά τους ένα υπέροχο δώρο σε ένα αγαπημένο τους πρόσωπο. Και μιλώντας για δώρα, τη στιγμή της αποκάλυψης των δύο προσφορών από τη Δούκισσα Νομικού, δύο τυχεροί παρευρισκόμενοι έφυγαν από τον χώρο της εκδήλωσης με ένα από τα πακέτα των εορταστικών προσφορών έκαστος, ενώ άλλοι τρεις πήραν από ένα Huawei Mate 10 lite, για να κάνουν ακόμα πιο χαρούμενα Χριστούγεννα!