Το δωμάτιο που η Χριστίνα Κοντοβά δημιούργησε για την κόρη της είναι αυτό που κάθε παιδί ονειρεύεται

Το δωμάτιο που η Χριστίνα Κοντοβά δημιούργησε για την κόρη της είναι αυτό που κάθε παιδί ονειρεύεται

Τον αποκαλεί αγαπημένο της χώρο στο σπίτι -και όχι άδικα. Ο λόγος για το παιδικό δωμάτιο που η γνωστή σχεδιάστρια Χριστίνα Κοντοβά δημιούργησε για την κορούλα της, Άντα, η οποία εδώ και έναν περίπου μήνα ζει επιτέλους μόνιμα στην Ελλάδα.

Όπως η Χριστίνα Κοντοβά έχει κάνει γνωστό από την πρώτη στιγμή, η Άντα είναι το παιδί που με απύθμενη υπομονή και τεράστια αποθέματα αγάπης κατάφερε να υιοθετήσει από την Ουγκάντα.

Όπως η ίδια είχε γράψει όταν ολοκληρώθηκε η διαδικασία της υιοθεσίας της μικρούλας, «μετά από 2 χρόνια προετοιμασίας, 13 μήνες στην Ουγκάντα και την ολοκλήρωση της υιοθεσίας είμαστε επιτέλους σπίτι μας. Αν και το σπίτι μας είναι αυτή η αγκαλιά από την πρώτη μέρα…».

Ένα υπέροχο παιδικό δωμάτιο

Μιλώντας για σπίτι, ωστόσο, κατά την κυριολεκτική έννοια, η νέα μαμά δεν παρέλειψε να μας δείξει και τον χώρο που ζει και κινείται η Άντα. Αυτός δημιουργήθηκε από αρχιτεκτονική ομάδα, υπό την επίβλεψη της ίδιας.

Σε μία ανάρτηση που κέρδισε χιλιάδες likes στο Instagram, η Χριστίνα Κοντοβά μας έδειξε κάθε γονιά του δωματίου. Πραγματικά… ποιο κορίτσι δεν θα ξετρέλαινε το φανταστικό αυτό δωμάτιο;;;

Δείτε στην ανάρτηση μία προς μία τις εικόνες:

Διαβάστε ακόμα:

20 Ιανουαρίου 1982: Γεννιέται το πρώτο παιδί με εξωσωματική στην Ελλάδα – Η περίπτωση του Κωνσταντίνου Αργυρού

Ποιος πρόδωσε την κρυψώνα της Άννας Φρανκ; Η αποκάλυψη που ήρθε 77 χρόνια μετά

Νόμιζαν ότι ήταν κολικοί, αλλά το μωρό πέθαινε από σηψαιμία