Το γενναιόδωρο «ευχαριστώ» ενός Ινδού μετανάστη στους δασκάλους του γιου του στο 1ο Δημοτικό Αχαρνών

Σε μία συγκινητική και συνάμα γενναιόδωρη κίνηση προχώρησε ένας πατέρας μαθητή του 1ου Δημοτικού Αχαρνών, ο οποίος ολοκλήρωσε την ΣΤ’ Δημοτικού και είναι ένας από τους καλύτερους μαθητές της τάξης.

Σε ανάρτησή του ένας εκ των δασκάλων του δημοτικού σχολείου, γνωστοποίησε την υπέροχη κίνηση του πατέρα. Όπως γράφει ο κ.Μπάμπης Παπαδόπουλος το σχολείο παρήγγειλε 25 ανθοδέσμες για να τις προσφέρουν στα παιδιά της ΣΤ΄τάξης που φεύγουν μία για πάντα από την αγκαλιά του δημοτικού σχολείου.

Ο «κύριος Μ», όπως τον αναφέρει, είναι Ινδός μετανάστης και διατηρεί ανθοπωλείο στο Μενίδι. Έτσι, για να ευχαριστήσει τους δασκάλους του παιδιού του προχώρησε σε αυτήν την ευγενική χειρονομία.

Ιδού η ανάρτηση του δασκάλου

«Το σχολείο έκανε παραγγελία 25 δεσμών ανθέων για να τα προσφέρουμε στα παιδιά της Στ΄… Ο ΚΥΡΙΟΣ Μ., Ινδός μετανάστης και ανθοπώλης, με δική του επιχείρηση στο “πάμπλουτο” Μενίδι, πατέρας του Χ., του καλύτερου μαθητή μας στην Στ΄… Έφερε 17 επιπλέον ανθοδέσμες, για τις συναδέλφους και τις συζύγους των ανδρών συναδέλφων… Θυμάμαι όλη τη φετινή χρονιά να μας φέρνει κάθε 2-3 εβδομάδες ένα μπουκέτο για το γραφείο και στις εθνικές επετείους, μαζί με το στεφάνι για την κατάθεση στο μνημείο ηρώων να φέρνει και μία ανθοδέσμη στη Διευθύντρια… Ο Μ., ο “κακός” ξένος με τα ευγενικά αισθήματα…»