Το ηλεκτρικό θήλαστρο της Philips Avent είναι εμπνευσμένο από τον τρόπο που θηλάζει το μωρό σας

Ο θηλασμός είναι ένα μαγικό ταξίδι, που όμως δεν είναι πάντα εύκολο για τη μητέρα. Συχνά υπάρχουν στιγμές που οι μαμάδες προτιμούν να μη θηλάσουν επειδή είτε εργάζονται, είτε βιώνουν δυσφορία ή επιθυμούν να συμμετέχει και ο σύντροφός τους σε αυτή τη διαδικασία. Ως αποτέλεσμα, πολλές μαμάδες αναζητούν ένα θήλαστρο που να τους προσφέρει άνεση, ώστε να μπορούν να παρέχουν το απαραίτητο μητρικό γάλα στο μωρό τους.

Tο καινοτόμο ηλεκτρικό θήλαστρο που έχει σχεδιαστεί με έμπνευση το…. μωρό σας

Έχοντας μελετήσει εκτενώς το πώς θηλάζουν τα μωρά, η Philips Avent γνωρίζει ότι οι θηλαστικές κινήσεις των βρεφών είναι το κλειδί για την παραγωγή γάλακτος. Κατανοώντας αυτό το δεδομένο, έχει συνδυάσει την επιστημονική γνώση με την προϊoντική καινοτομία για τη δημιουργία του νέου της Ηλεκτρικού Θήλαστρου.

Πρόκειται για ένα καινοτόμο προϊόν, βασισμένο σε κλινικές μελέτες που διενεργεί για περισσότερα από 10 χρόνια, το οποίο προσφέρει στη μητέρα μια άνετη εμπειρία άντλησης γάλακτος, προσομοιάζοντας τον τρόπο που θηλάζει το μωρό της.

Το προϊόν χρησιμοποιεί την τεχνολογία Natural Motion, η οποία προσομοιάζει τις θηλαστικές κινήσεις του μωρού και διαθέτει ένα μαλακό μαξιλαράκι σιλικόνης ενός μεγέθους, το οποίο προσαρμόζεται στο 99,98% των θηλών των γυναικών, επιτυγχάνοντας άνετη και γρήγορη άντληση γάλακτος.

Το νέο προϊόν εξασφαλίζει την τέλεια ισορροπία αναρρόφησης και διέγερσης της θηλής, εμπνευσμένη από τον τρόπο που θηλάζουν τα μωρά, προσφέροντας στις μητέρες πιο άνετη και γρήγορη ροή γάλακτος.

Η άντληση μητρικού γάλακτος γίνεται πιο εύκολη από ποτέ

Επειδή κάθε στήθος έχει διαφορετικό μέγεθος και σχήμα, το νέο Ηλεκτρικό Θήλαστρο της Philips Avent διαθέτει μαξιλαράκι σιλικόνης ενός μεγέθους κατάλληλου για όλα τα μεγέθη στήθους, που κάμπτεται απαλά και προσαρμόζεται τέλεια στα διαφορετικά σχήματα και μεγέθη θηλών, όπως αυτά αλλάζουν κατά την περίοδο του θηλασμού. Αυτή η καινοτόμος τεχνολογία προσφέρει άψογη προσαρμογή για το 99,98% των θηλών (έως και 30 χιλ.) και οι μαμάδες μπορούν να αισθάνονται σίγουρες ότι το θήλαστρο θα προσαρμόζεται άψογα στη θηλή τους. Πλέον, δεν υπάρχει η ανάγκη αλλαγής χοάνης, καθώς το Ηλεκτρικό Θήλαστρο εξασφαλίζει την τέλεια ισορροπία αναρρόφησης και διέγερσης, για βελτιωμένη, άνετη και εξατομικευμένη εμπειρία για κάθε μητέρα.

Το gadget που θα λύσει τα χέρια των νέων μαμάδων

Το νέο Ηλεκτρικό Θήλαστρο της Philips Avent έχει σχεδιαστεί ειδικά για να προσφέρει αθόρυβη και διακριτική λειτουργία, έτσι ώστε να μπορούν οι μαμάδες να αντλούν γάλα με αυτοπεποίθηση οπουδήποτε και ανά πάσα στιγμή. Χάρη στο αθόρυβο μοτέρ, τον ελαφρύ σχεδιασμό και την επαναφορτιζόμενη μπαταρία, το νέο Ηλεκτρικό Θήλαστρο είναι φορητό, δίνοντας τη δυνατότητα στις μαμάδες να αντλήσουν γάλα «εν κινήσει», ενώ η λειτουργία μνήμης απομνημονεύει αυτόματα τις τελευταίες ρυθμίσεις, ώστε το μόνο που χρειάζεται να κάνουν την επόμενη φορά είναι να καθίσουν αναπαυτικά και να το χρησιμοποιήσουν αμέσως.