Το Johnson’s κάνει την επιστροφή στο σχολείο πιο συναρπαστική!

Ήρθε η στιγμή της επιστροφής στην καθημερινότητα, όπου πλέον το καλοκαίρι φαντάζει μια ωραία ανάμνηση! Η επιστροφή στο σχολείο σηματοδοτεί νέες συνήθειες και δημιουργεί νέες ανάγκες, τόσο για τους γονείς όσο και για τα παιδιά.

Το βασικό για τους γονείς είναι να μάθουν πώς να ανταποκρίνονται σε αυτό το στάδιο αναπροσαρμογής, γι’ αυτό και το JOHNSON’S® φροντίζει το μπανάκι να είναι μια εύκολη και διασκεδαστική εμπειρία.

Η ώρα του μπάνιου δεν χρειάζεται πλέον να είναι βαρετή, αλλά μπορεί να αποτελέσει μια εποικοδομητική εμπειρία για το δέσιμο μεταξύ γονέων και παιδιών, κατά την οποία ενθαρρύνεται η ανάπτυξη των αισθήσεων.

Καθώς το παιδί μεγαλώνει, οι ανάγκες των μαλλιών του αλλάζουν. Στην πραγματικότητα, το δέρμα και τα μαλλιά ενός παιδιού είναι έως και δύο φορές πιο λεπτά από των ενηλίκων, καθώς αναπτύσσονται μέχρι να γίνουν 12 χρονών.

Γι’ αυτόν τον λόγο, το JOHNSON’S® έχει αναπτύξει διαφορετικές σειρές περιποίησης μαλλιών, ειδικά σχεδιασμένες ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των παιδιών.

Αυτές οι σειρές περιέχουν τα απαραίτητα συστατικά για εύκολο ξεμπέρδεμα, ενίσχυση της λάμψης και της αντοχής των μαλλιών, διατηρώντας παράλληλα τη μέγιστη απαλότητά τους.

Είναι 100% απαλές και δεν περιέχουν φθαλικές ενώσεις, θειικά άλατα ή βαφές.

Είναι εξαιρετικά σημαντικό οι γονείς να εμπιστεύονται τα προϊόντα που επιλέγουν για τα παιδιά τους και γι’ αυτό όλες οι φόρμουλες των προϊόντων JOHNSON’S® έχουν ειδικά σχεδιαστεί για να ελαχιστοποιούν τον κίνδυνο αλλεργιών, περιέχοντας τα καλύτερα συστατικά και αρώματα.

Το JOHNSON’S® γνωρίζει καλά τα διαφορετικά στάδια ανάπτυξης της παιδικής ηλικίας και τις αλλαγές που προκύπτουν από αυτήν, τόσο από συναισθηματικής όσο και από βιολογικής πλευράς. Καθώς μεγαλώνουν, τα παιδιά βιώνουν τεράστιες αλλαγές, γίνονται πιο ανεξάρτητα και περίεργα, όσο περισσότερο εξερευνούν και ανακαλύπτουν τον κόσμο γύρω τους. Είναι σημαντικό οι αλλαγές αυτές να γίνονται όσο το δυνατόν πιο ομαλά και με σεβασμό, ώστε τα παιδιά να μπορέσουν να απολαύσουν κάθε νέο στάδιο και να το αξιοποιήσουν στο έπακρο.

Έτσι, το JOHNSON’S® σχεδίασε αυτές τις σειρές περιποίησης μαλλιών με συγκεκριμένες φόρμουλες που καθαρίζουν τα μαλλιά των παιδιών με απαλό τρόπο αλλά καλύπτουν όλες τις ανάγκες, με σκοπό να μετατρέψουν την ώρα του μπάνιου σε μια διαδραστική περιπέτεια που θα εμπνεύσει τα παιδιά να αναπτύξουν τις κοινωνικές και επικοινωνιακές τους δεξιότητες.

Όλες οι σειρές, η JOHNSON’S® Strength Drops, η JOHNSON’S® Shiny Drops και η JOHNSON’S® No More Tangles είναι ειδικά σχεδιασμένες για τα μαλλιά του παιδιού, εστιάζοντας στην καθιέρωση μιας ρουτίνας μπάνιου που μένει στη μνήμη τους για πάντα.

Χάρη σε αυτές, η ώρα του μπάνιου μετατρέπεται από μια απλή ρουτίνα σε μια ευχάριστη εμπειρία, δημιουργώντας έναν θετικό αντίκτυπο στον δεσμό μεταξύ γονέων και παιδιών.

Νέα σειρά JOHNSON’S® Strength Drops

Η σειρά JOHNSON’S® Strength Drops είναι εμπλουτισμένη με βιταμίνη Ε και έχει δημιουργηθεί για να βοηθήσει στην ενδυνάμωση των μαλλιών, την αποφυγή σπασίματος στις άκρες και την απόλαυση μαλλιών με υγιή όψη.

Νέα σειρά JOHNSON’S® Shiny Drops

Όλη η σειρά JOHNSON’S® Shiny Drops έχει σύνθεση εμπλουτισμένη με έλαιο αργκάν, η οποία ενισχύει τη φυσική λάμψη των μαλλιών, χαρίζοντας μεταξένια, λεία και υγιή όψη.

Νέα σειρά JOHNSON’S® No More Tangles

Όλη η σειρά περιποίησης μαλλιών JOHNSON’S® No More Tangles διευκολύνει το χτένισμα ακόμη και σε μακριά και σγουρά μαλλιά και αποδεδειγμένα μπορεί να ξεμπλέξει έως και 75% περισσότερους κόμπους, χάρη στη ρουτίνα τριών βημάτων: λούστε με το No More Tangles® kids shampoo, θρέψτε τις άκρες των μαλλιών με το No More Tangles® kids conditioner και δημιουργείστε το στυλ των μαλλιών με το No More Tangles® kids conditioner σε σπρέι.