Το μήνυμα της Έρικας Πρεζεράκου για την 7χρονη Αναστασία και όλα τα παιδιά που παλεύουν με τον καρκίνο

H σημερινή ημέρα είναι αφιερωμένη κατά του Καρκίνου της Παιδικής Ηλικίας και αποτελεί μια μέρα με τεράστιο συμβολισμό καθώς όλοι μας θέλουμε να έρθει το πλήρωμα του χρόνου και κανένα παιδί να μην νοσήσει από τον καρκίνο.

Ένα από τα παιδιά σύμβολα στη μάχη κατά του παιδικού καρκίνου στη χώρα μας είναι η 7χρονη Αναστασία, ανιψιά της γνωστής αθλήτριας Έρρικας Πρεζεράκου, που τους τελευταίους μήνες δίνει μεγάλο αγώνα για τη ζωή της στο Τέξας όπου υποβάλλεται σε γονιδιακή θεραπεία καθώς λίγο πριν από τα γενέθλιά της, διεγνώσθη με την πλέον επιθετική μορφή παιδικού καρκίνου -γνωστή και ως dipg- διάχυτο γλοίωμα εγκεφαλικού στελέχους.

Μέσα από την ανάρτησή της στο facebook η θεία Έρρικα στέλνει το πιο ενθαρρυντικό μήνυμα ζωής και κουράγιου τόσο στην μικρή Αναστασία και σε όλα τα άλλα παιδιά που δίνουν τον πιο δύσκολο αγώνα, αυτόν με τον καρκίνο.

Το μήνυμά της το εξής “Παγκόσμια ημέρα ενάντια του παιδικού καρκίνου .. Η αγάπη μας και η προσευχή μας φάρμακο για όλα τα παιδιά του κόσμου ..Σε αγαπάμε πολύ Αναστασία μου .. παρά πολύ“.

Το post της Έρρικα Πρεζεράκου