Το νέο Volta Fun Town στο Mare West είναι λόγος για να πας στην Κόρινθο!

Χαράς ευαγγέλια για τα παιδιά που ζουν και παραθερίζουν στην Κόρινθο, αφού μόλις πριν λίγες μέρες η μεγαλύτερη αλυσίδα παιδοτόπων της Αθήνας ήρθε στο εμπορικό πάρκο Mare West, με σκοπό να προσφέρει ένα ζεστό, φιλόξενο, σύγχρονο και διασκεδαστικό περιβάλλον για όλη την οικογένεια.

Μία εντυπωσιακή ζαχαρωτή παιχνιδοκατασκευή, ο νέος  χώρος του Play Lab που αναμένεται να κερδίσει τις εντυπώσεις όλων των παιδιών, πληθώρα φουκωτών με γνωστούς παιδικούς ήρωες, παιδικό τραμπολίνο για τρελά άλματα, ατελείωτες βόλτες με τα baby kart, βαρκάδες με τα baby boats, είναι μόνο κάποιες από τις δραστηριότητες που οι μικροί επισκέπτες θα βρουν στο νέο χώρο των Volta fun town.

Και όσο τα παιδιά θα διασκεδάζουν, οι γονείς μπορούν να χαλαρώσουν και να απολαύσουν επιλεγμένα ζεστά και κρύα ροφήματα, δροσερές σαλάτες, ζουμερά hot-dog, pizza καθώς και γλυκά εδέσματα. Με άλλα λόγια… ένα μενού που σίγουρα δεν το συναντάς σε έναν παραδοσιακό παιδότοπο!

Ακόμα, αν τα γενέθλια του παιδιού σας πλησιάζουν και θέλετε να οργανώσετε ένα παιδικό πάρτυ που θα εντυπωσιάσει, είστε στον ιδανικό χώρο… Το Volta fun town γνωρίζει πώς να διοργανώσει ένα παιδικό πάρτυ που θα το θυμούνται όλοι.

Φέτος το καλοκαίρι αξίζει να επισκεφτείτε το Volta fun town στο Mare West!

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα-Παρασκευή 12.00-22.00, Σάββατο-Κυριακή 10.00-22.00  

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2741024808