Τρίκαλα: Η μαθήτρια ΕΠΑΛ, εργαζόμενη και μητέρα που “έσκισε” στις Πανελλήνιες!

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ηθική ικανοποίηση από το να παίρνεις τη ζωή σου στα χέρια σου, να πασχίζεις και οι προσπάθειές σου αυτές να αποδίδουν καρπούς! Σίγουρα κάπως έτσι θα νιώθει η κ. Μαρία Μούσιου, μαθήτρια του Τομέα Πληροφορικής του 1ου Εσπερινού ΕΠΑ.Λ Τρικάλων, η οποία σύμφωνα με ανακοίνωση του ίδιου του σχολείου της συγκέντρωσε στις Πανελλήνιες 16.935 μόρια και με την επίδοσή́ της αυτή́ περνά σε όλες τις Πολυτεχνικές και Πανεπιστημιακές σχολές του Τομέα Πληροφορικής!

Αξιέπαινη, ωστόσο, δεν είναι μόνο η ακαδημαϊκή επιτυχία της, αλλά και για το γεγονός, ότι η κ. Μούσιου είναι εργαζόμενη ΚΑΙ μαμά που, σύμφωνα με το trikalavoice.gr, δεν είχε καμία άλλη βοήθεια, εκτός από αυτή που έλαβε από τους καθηγητές του σχολείου. Η ίδια πηγή αναφέρει, ότι η κ. Μούσιου αρίστευσε στο μάθημα «Δίκτυα Υπολογιστών» γράφοντας ένα τέλειο 100 και πλησίασε το άριστα στο μάθημα «Προγραμματισμός Υπολογιστών».

Δείτε τα συγχαρητήρια προς τη μαθήτρια στην ανακοίνωση του 1ου Εσπερινού ΕΠΑ.Λ Τρικάλων:

Μαθήτρια του Εσπερινού ΕΠΑΛ Τρικάλων, εργαζόμενη μητέρα, συγκέντρωσε 16.953 μόρια στις πανελλαδικές

Με ιδιαίτερη χαρά και με την συγκατάθεσή της δημοσιεύουμε τη μεγάλη επιτυχία της μαθήτριάς μας Μαρίας Μούσιου, του Τομέα Πληροφορικής του 1ου Εσπερινού ΕΠΑ.Λ Τρικάλων, στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2020. Συγκέντρωσε 16.935 μόρια και με την επίδοσή́ της αυτή́ περνά σε όλες τις Πολυτεχνικές και Πανεπιστημιακές σχολές του ΤομέαΠληροφορικής.

Η επιτυχία της έχειιδιαίτερησημασίακαθώςείναιεργαζομένη μητέρα και δεν είχε καμίαάλληβοήθεια εκτός από́ αυτή́ που έλαβεαπό́ τους καθηγητές του σχολείου. Η μαθήτριααρίστευσε στο μάθημα«Δίκτυα Υπολογιστών»γράφονταςένατέλειο 100 και πλησίασε το άριστα στο μάθημα«Προγραμματισμός Υπολογιστών».

Συγχαίρουμε θερμά τη Μαρία Μούσιου για την μεγάλη επιτυχία της καθώς και όλους τους υποψήφιους του σχολείου μας για την αξιοθαύμαστη προσπάθειά τους. Ανάμεσά τους θα υπάρξουν και άλλοι επιτυχόντες στις σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης και αυτό αποδεικνύει ότι η γνώση και η μόρφωση δεν έχουν ηλικία και επιπλέον οι οποιεσδήποτε δυσκολίες της ζωής είναι πολύ μικρές μπροστά στα ανθρώπινα όνειρα.

Θερμά συγχαρητήρια επίσης σε όλους τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς του σχολείου που στήριξαν τους υποψήφιούς μας στη μεγάλη τους προσπάθεια με τα μαθήματα και την καθοδήγησή τους.

Από τη Διεύθυνση του 1ου Εσπερινού ΕΠΑ.Λ Τρικάλων.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΑΘΗΤΡΙΑΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ Με ιδιαίτερη χαρά και με την συγκατάθεσή της δημοσιεύουμε τη μεγάλη επιτυχία…

Gepostet von 1ο Εσπερινό ΕΠΑΛ Τρικάλων am Montag, 13. Juli 2020