Βόλος: Συγκλονίζει η ανάρτηση του πατέρα της 9χρονης που δίνει μάχη για τη ζωή της έπειτα από αλλεργικό σοκ

Έχουν περάσει σχεδόν 3 βδομάδες από την ημέρα που η 9χρονη Θωμαΐς από τον Βόλο έφαγε ένα γλυκό ως κέρασμα στο σχολείο της, στο Βελεστίνο, και αμέσως εμφάνισε σοβαρό αλλεργικό σοκ σε κάποιο συστατικό του.

Το παιδί μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο Βόλου όπου οι γιατροί κατάφεραν να την επαναφέρουν και να τη σταθεροποιήσουν, αφού πρώτα είχε υποστεί 4 φορές καρδιακή ανακοπή.

Στις 24 Ιανουαρίου το κορίτσι μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Παίδων «Ιπποκράτειο» στη Θεσσαλονίκη και από τότε βρίσκεται σε μηχανική υποστήριξη, με τους γιατρούς να καταβάλουν κάθε προσπάθεια για να την επαναφέρουν. Μέρες τώρα, σύμφωνα με το taxydromos.gr, η κατάσταση της χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα κρίσιμη και σταθερή.

Έχουν περάσει σχεδόν 3 εβδομάδες που οι γονείς της περιμένουν να ακούσουν ένα ευχάριστο νέο, ενώ δεν σταματούν να ευγνωμονούν όσους παραστέκονται στην οικογένεια, καθώς η περιπέτεια του κοριτσιού έχει πραγματικά συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο μπαμπάς της μικρούλας, Στέργιος γράφει: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς σε όσους μας στηρίζουν. Με κάθε σεβασμό και εκτίμηση σε εκείνους που μας αγκάλιασαν, θέλω να γνωρίζουν πως δεν είμαι σε θέση να απαντώ σε μηνύματα. Είναι δύσκολες πολύ οι ώρες. Η Θωμαϊτσα μου, (μας για πολλούς), δίνει μια άνιση μάχη.

Εύχομαι σε όλους τα καλύτερα. Όποιος μπορεί και θέλει, ας συνεχίσει με τον τρόπο του να προσεύχεται για την μικρούλα μου. Σίγουρα οι φίλοι, παλιοί και νέοι που έκανα είναι μες την καρδιά μου. Ευχαριστώ και συγνώμη, αν αδίκησα κάποιον.»