Βόλος: Βγήκε το πόρισμα για τον θάνατο της 13χρονης στο λούνα παρκ του Αλμυρού

Από τις χειρότερες ειδήσεις που είχαμε το 2019 ήταν και αυτή του θανάτου της 13χρονης Νίνας, στον Βόλο, όταν εκσφενδονίστηκε από το «ιπτάμενο χαλί» του λούνα παρκ, τον περασμένο Αύγουστο.

Όπως ήταν φυσικό, η οικογένεια της κοπέλας δεν έκανε φέτος γιορτές, ενώ η μητέρα της μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star είπε: «Τι γιορτές να κάνουμε χωρίς το κορίτσι μας; Είναι αισθητή η απουσία της. Καμιά φορά φωνάζω την άλλη κόρη μου Σεραϊνα. Ήταν 13 χρονών και είχε ύψος 1,75. Έμπαινε και έδινε ζωή στο σπίτι. Όλες οι μέρες είναι δύσκολες, αλλά αυτές είναι ακόμα πιο πολύ. Να σας πω την αλήθεια, νομίζω ότι έχει φύγει κομμάτι ένα κομμάτι από το σώμα μου».

πόρισμα εμπειρογνωμονων: «Φταίει ο χειριστής»

Σύμφωνα με πληροφορίες επίσης από το Star, το πόρισμα των εμπειρογνωμόνων που παραδόθηκε στις Αρχές αναφέρει, ότι για το δυστύχημα στο λούνα παρκ του Αλμυρού φταίει ο χειριστής και η υπερβολική ταχύτητα που είχε αναπτύξει. Επιβεβαιώνει, μάλιστα, ότι η κοπέλα εκτοξεύτηκε από τη θέση της.

Η εισαγγελία Βόλου θα εξετάσει τώρα όλα τα στοιχεία, προκειμένου να ακολουθήσουν οι σχετικές ποινές.

Όπως χαρακτηριστικά δηλώνει η μητέρα της 13χρονης, «σύμφωνα με τον εμπειρογνώμονα το μηχάνημα φταίει γιατί το είχαν δηλώσει 15 ίππων αλλά ήταν 123,6 και ήταν και μεθυσμένος ο χειριστής. Aν δεν το σταματούσε κάποιος άνθρωπος θα έφευγαν και άλλα παιδιά. Δεν το σταμάτησε ο χειριστής.»