Χαμόγελα ελπίδας: Το μοναδικό δημόσιο Παιδοκαρδιοχειρουργικό Κέντρο του ΓΝΠ «Η Αγία Σοφία» αποκτά 6 νέες ΜΕΘ

Αν υπάρχει κάτι που συνειδητοποιήσαμε εντονότερα από οτιδήποτε άλλο τη χρονιά αυτή είναι η υπέρτατη αξία της υγείας, αλλά και η σημασία του να έχει μια χώρα καλά εξοπλισμένα και στελεχωμένα δημόσια νοσοκομεία. Όταν, μάλιστα, πρόκειται για την υγεία των παιδιών, η ανάγκη να διαφυλαχθεί και μάλιστα υπό τις καλύτερες συνθήκες γίνεται επιτακτική και άμεση.

Στην προσπάθεια αυτή συνδράμει η Nestlé Ελλάς  με μία σπουδαία δωρεά 6 παιδιατρικών Μονάδων Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) στο μοναδικό δημόσιο Παιδοκαρδιοχειρουργικό Κέντρο του ΓΝΠΑ «Η Αγία Σοφία». Συγκεκριμένα, με τη δωρεά αυτή δημιουργούνται 3 νέες παιδιατρικές Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) και αναβαθμίζονται πλήρως άλλες 3 υπάρχουσες, αφήνοντας έτσι μια μόνιμη παρακαταθήκη για το νοσοκομείο και το σύστημα υγείας στην ιατρική περίθαλψη των παιδιών.

Με αίσθημα ευθύνης, η Nestlé που αποτελεί κομμάτι της ελληνικής οικογένειας για περισσότερα από 120 χρόνια και ενεργό μέλος της ελληνικής κοινωνίας, συμβάλλει με τρόπο ουσιαστικό στις προκλήσεις που αυτή αντιμετωπίζει. Ειδικά τη φετινή χρονιά, που οι προκλήσεις αυτές ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο στον υγειονομικό τομέα, η Nestlé συμμετέχει στην κάλυψη σημαντικών αναγκών.

Αναφορικά με την πρόσφατη σπουδαία δωρεά στο Παιδοκαρδιοχειρουργικό του Παίδων, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Nestlé Hellas, Νίκος Εμμανουηλίδης, δήλωσε: «Αυτή η χρονιά ήταν δύσκολη για όλους. Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μια πρωτόγνωρη κατάσταση που μας υπενθυμίζει καθημερινά ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από την υγεία μας. Η εταιρία μας αποτελεί μέλος της ελληνικής κοινωνίας και είμαστε εδώ για να συνδράμουμε στην αντιμετώπιση των προκλήσεων που αντιμετωπίζει. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς να μπορούμε να συμβάλουμε στην προσπάθεια που γίνεται για την ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, ειδικά όταν αυτή η προσπάθεια επικεντρώνεται στα παιδιά που αποτελούν την ελπίδα για το μέλλον και την πηγή αισιοδοξίας μας”.

Sponsored by Nestlé