Χαμόγελα ξανά για τον Κώστα Σόμμερ και την σύντροφό του: Θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς!

Τα πιο ευχάριστα νέα για τον Κώστα Σόμμερ και την  σύντροφό του Βαλεντίνη Παπαδάκη που σε 4 μήνες περιμένουν το πρώτο τους παιδί! Το ευτυχισμένο ζευγάρι μίλησε στο περιοδικό OK!, ενώ αναφέρθηκε στο δυσάρεστο συμβάν που βίωσε τον περασμένο Αύγουστο, όταν η όμορφη makeup artist είχε μία αποβολή.

«Αυτή τη φορά ήμασταν λίγο πιο εγκρατείς. Είχα πέντε μέρες καθυστέρηση, έκανα το τεστ και του είπα «Αγάπη μου, είναι θετικό». Ήμασταν λίγο συγκρατημένοι» είπε η Βαλεντίνη Παπαδάκη, ενώ ο Κώστας Σόμμερ είπε: «Σκεφτόμασταν ότι δεν θέλαμε να ξαναπεράσουμε το ίδιο πράγμα. Δεν ήταν εύκολο. Σε αυτή την εγκυμοσύνη κάθε φορά που η Βαλεντίνη μπορεί να νιώθει κάτι, είμαστε απευθείας σε επαγρύπνηση. Υπό άλλες συνθήκες εγώ δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Δηλαδή θα σκεφτώ “Εντάξει, μωρέ, πονάς λίγο, δεν είναι κάτι”. Τώρα όμως είμαστε στην τρεχάλα. “Φυσάμε” και το γιαούρτι».

Ο ηθοποιός μάλιστα θέλησε να στείλει ένα μήνυμα στα ζευγάρια που αντιμετωπίζουν παρόμοιες καταστάσεις: «Αξίζει να αναφέρουμε για τα ζευγάρια που τώρα προσπαθούν να κάνουν παιδί ή ίσως έχουν περάσει κάτι ανάλογο πως το πιο βασικό είναι να καταλάβουν ότι τελικά είναι πολύ σύνηθες – πάρα πολύ όμως. Σε βαθμό που εγώ δεν το πιστεύω. Δεν ξέρω ούτε ένα ζευγάρι που να μην έχει περάσει μια περιπέτεια. Αν καταλάβεις τι συμβαίνει μέσα στον οργανισμό της γυναίκας, τότε αντιλαμβάνεσαι πως τα ποσοστά τού να πάνε όλα καλά μάλλον είναι εναντίον σου. Αυτό όμως δεν πρέπει να σε πάρει από κάτω. Αν σου συμβεί, πρέπει να πεις “Εντάξει, το προσπαθήσαμε”. Σαν να προσπαθήσαμε και απλά να μην έμεινες έγκυος».

Και κατέληξε: «Ο γιατρός μάς είπε για δύο μήνες να μην προσπαθήσουμε καθόλου. Γιατί είχε προχωρήσει αρκετά η εγκυμοσύνη και έγινε απόξεση. Δεν ήταν απλά ένα χάπι. Μπήκε στο χειρουργείο. Μόλις μας έδωσαν το πράσινο φως έμεινε έγκυος. Ήταν σαν να είχαμε απλά μια καθυστέρηση τριών μηνών».