Αρχική Νέα Χαμόγελο του Παιδιού: Η παρέμβασή του σε περιστατικό κακοποίησης 5χρονου από την μητέρα του που ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ

Χαμόγελο του Παιδιού: Η παρέμβασή του σε περιστατικό κακοποίησης 5χρονου από την μητέρα του που ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» έλαβε κλήσεις από ευαισθητοποιημένους πολίτες στην «Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα παιδιά SOS 1056» για να καταγγείλουν, ως αυτόπτες μάρτυρες, την κακοποίηση που υπέστη ένας 5χρονος από την μητέρα του, η οποία βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Σε συνεργασία με τις αρμόδιες Αστυνομικές Αρχές, οι οποίες κινητοποιήθηκαν άμεσα, η μητέρα και ο ανήλικος γιoς της, μεταφέρθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής.

Κοινωνιολόγος του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», έσπευσε στο Αστυνομικό Τμήμα και βρέθηκε κοντά στο πεντάχρονο αγόρι για να μιλήσει μαζί του και να το υποστηρίξει ψυχολογικά. Στη συνέχεια, και κατόπιν εισαγγελικής εντολής συνόδευσε τον ανήλικο, με όχημα του Οργανισμού, σε προστατευμένο πλαίσιο και έλαβε την απαραίτητη φροντίδα.

Είναι η τρίτη φορά που «Το Χαμόγελο του Παιδιού», συμβάλλει στην προστασία του συγκεκριμένου παιδιού από την ανάρμοστη συμπεριφορά που επιδεικνύει η μητέρα του.

Ευελπιστούμε πως αυτή τη φορά θα ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα, ώστε το μικρό αγόρι να μη κινδυνέψει ξανά και να βρεθεί σε ένα προστατευμένο περιβάλλον που θα λάβει στοργή και φροντίδα που έχει τόσο ανάγκη, όπως κάθε παιδί.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter