Αρχική InfoTeens Νέα Χανιά: Αποζημίωση στον μαθητή που κινητό εξερράγη στην τσέπη του

Χανιά: Αποζημίωση στον μαθητή που κινητό εξερράγη στην τσέπη του

Στην αποζημίωση του μαθητή από τα Χανιά, του οποίου το κινητό τηλέφωνο εξερράγη στην τσέπη του, προχώρησε η αλυσίδα καταστημάτων ηλεκτρονικών ειδών από την οποία το είχε αγοράσει.

Σύμφωνα με την μητέρα του νεαρού που κατήγγειλε το περιστατικό στο zarpanews.gr, και είδε το πρόβλημά της να συζητιέται σε όλη την Ελλάδα, μετά την προβολή του θέματος η αλυσίδα καταστημάτων ηλεκτρονικών ειδών, επικοινώνησε μαζί της και την ενημέρωσε ότι πρόκειται να τους αποζημιώσει για την ταλαιπωρία που υπέστησαν.

Η οικογένεια, όμως, είχε κλήση και από την εταιρεία παραγωγής του κινητού τηλεφώνου, οι υπεύθυνοι της οποίας ενώ αρχικά είχαν αρνηθεί το αίτημα για αντικατάσταση του κινητού τηλεφώνου, μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης ανέφεραν ότι θα το εξετάσουν εκ νέου.

Υπενθυμίζουμε ότι η μητέρα και ο ανήλικος γιος της είχαν αγοράσει πριν λίγο καιρό το κινητό τηλέφωνο, όταν αυτό εξερράγη λίγο πριν την Πρωτοχρονιά στο μπουφάν του ανήλικου, ευτυχώς χωρίς να προκύψει τραυματισμός.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter