Χωράνε δύο νεογέννητα σε μία θερμοκοιτίδα;

Χωράνε δύο νεογέννητα σε μία θερμοκοιτίδα;

Είναι Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2021, δέκα μόλις λεπτά πριν τα μεσάνυχτα…To Xαμόγελο του Παιδιού δέχεται κλήση από το Ε.Κ.Α.Β. Θεσσαλονίκης να μεταβεί με θερμοκοιτίδα και να διακομίσει δύο νεογέννητα από Νοσοκομείο της Χαλκιδικής σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης λόγω αναπνευστικής δυσχέρειας.

Συνοδεία των ιατρών και των εξειδικευμένων διασωστών του Οργανισμού και χάρη στη Νέα Πρότυπη Κινητή Ιατρική Μονάδα Εντατικής Θεραπείας για νεογνά και παιδιά (ασθενοφόρο) τα δύο νεογνά είναι πλέον καλά και βρίσκονται υπό ιατρική επίβλεψη και φροντίδα, ώστε να επιστρέψουν στην ασφάλεια και την θαλπωρή της οικογενειακής τους εστίας.

Χωράνε δύο νεογέννητα σε μία θερμοκοιτίδα;

Όταν η ανάγκη το απαιτεί και «στεφανώνεται» η άψογη συνεργασία και ο συντονισμός ενεργειών των επαγγελματιών Υγείας του «Χαμόγελου»…και βέβαια χωράνε.

Σε 25 χρόνια Προσφοράς, είναι αυτές οι στιγμές στο πεδίο, στην καθημερινότητα του «Χαμόγελου», που δίνουν κουράγιο και δύναμη να συνεχίσουν με συνέπεια και αφοσίωση το έργο τους δίπλα σε κάθε παιδί και την οικογένειά του που τους χρειάζεται.

Διαβάστε επίσης:

“Η ηρωίδα μου είμαι εγώ”: Η παιδική ζωγραφιά στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων που μας συγκίνησε

Παιδίατρος: “Γονείς, έμαθα ότι πετάτε τα self test των παιδιών, δεν τα κάνετε και λέτε ψέματα”

“Έχω μετανιώσει που δεν εμβολιάστηκα” λέει ο 39χρονος πατέρας 2 παιδιών μέσα από το νοσοκομείο