Αρχική Εκδηλώσεις Yποδεχόμαστε τη νέα σχολική χρονιά στο The Mall Athens παρέα με τα Minions (έως 17/9)

Yποδεχόμαστε τη νέα σχολική χρονιά στο The Mall Athens παρέα με τα Minions (έως 17/9)

Φέτος τον Σεπτέμβρη, η επιστροφή στα θρανία γίνεται με τον πιο ευχάριστο και διασκεδαστικό τρόπο, παρέα με το The Mall Athens, τον No1 προορισμό για μόδα, ομορφιά, αγορές και διασκέδαση! Το αγαπημένο εμπορικό κέντρο μάς προσκαλεί μέχρι και τις 17 Σεπτεμβρίου, σε ένα μοναδικό Back to school event, για να γνωρίσουμε για πρώτη φορά από κοντά την πιο διασκεδαστική παρέα, τα Minions!

Οι μικροί μας φίλοι θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε μία σειρά από περιπέτειες και διαδραστικές δημιουργικές δραστηριότητες, που θα πραγματοποιηθούν στο The Mall Athens, παρέα φυσικά με τις μασκότ των αγαπημένων τους ηρώων. Οι μικροί επισκέπτες θα διασκεδάσουν στο προαύλιο των Minions παίζοντας μπάσκετ ή κουτσό, ενώ θα μπορούν να φωτογραφηθούν με τις φιγούρες των αγαπημένων τους πρωταγωνιστών.

Επίσης, στο Studio Minions, ένα σκηνικό ειδικά διαμορφωμένο για τους μικρούς μας φίλους, θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν σχέδια με φυσικά υποαλλεργικά χρώματα και με σχέδια που θα επιλέξουν μόνοι τους απεικονίζοντας τους αγαπημένους τους ήρωες. Τέλος, στην αίθουσα αναψυχής των Minions τα παιδιά θα μπορέσουν να δείξουν τις καλλιτεχνικές τους ανησυχίες και δεξιότητες, ζωγραφίζοντας ή δημιουργώντας χειροτεχνίες, παίζοντας επιτραπέζια με μοτίβα και εικόνες από την αγαπημένη τους ταινία, καθώς επίσης και να φωτογραφηθούν στο αγαπημένο τους σκηνικό. Οι εκπλήξεις συνεχίζονται με διάφορους διαγωνισμούς και δώρα «Εγώ, ο Απαισιότατος 3», που περιμένουν τους μικρούς μας φίλους με αγορές σχολικών από 50€ και άνω από τα καταστήματα του The Mall Athens.

Η διασκέδαση όμως δεν σταματά εδώ, καθώς το The Mall Athens υποδέχεται με χαρά τη νέα σχολική χρονιά με τους ήρωες της νέας ταινίας «Εγώ, ο Απαισιότατος 3», που βγαίνει στις αίθουσες στις 31 Αυγούστου στα Village at the Mall!

Και φέτος, το The Mall Athens, το αγαπημένο μας εμπορικό κέντρο, δημιουργεί την πιο ευχάριστη έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, χαρίζοντας μοναδικές στιγμές στους μικρούς μας φίλους και όχι μόνο!

Εμπορικό Κέντρο The Mall Athens
Aνδρέα Παπανδρέου 35, Μαρούσι
Τηλ: 210 6300000 & 210 6300003
E-mail: info@themallathens.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.